Ο κατήφορος συνεχίζεται...

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011


Ωρολογιακή βόμβα θυμίζει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός! Το χρέος του τεράστιο και δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν τάσεις φυγής από το χάος που επικρατεί στο λιμάνι.
Χθες το απόγευμα η διοίκηση του συλλόγου με ανακοίνωσή της διέψευσε τα σενάρια περί παραιτήσεων των μελών του συμβουλίου του συλλόγου σε μια προσπάθεια να βάλει φρένο στην πληροφορία της αποχώρησης του αντιπροέδρου Νίκου Καραχάλιου.
«Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ διαψεύδει ότι έχει υποβληθεί παραίτηση ή παραιτήσεις από το ΔΣ του Συνδέσμου και τέλος ενημερώνει ότι δεν έχει ληφθεί απόφαση από το ΔΣ για διεξαγωγή εκλογών».
Πάντως, ο κ. Καραχάλιος δεν μπήκε στη διαδικασία να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το ενδεχόμενο της παραίτησής του, παρά αρκέστηκε να πει ότι: «Ολα θα ξεκαθαρίσουν στη ΓΣ στις 12 Μαΐου».
Σε κάθε περίπτωση ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού είναι αποστασιοποιημένος από τον Ερασιτέχνη το τελευταίο διάστημα. Το πρόγραμμα «Ολυμπιακός 2020» που εμπνεύστηκε δεν έτυχε της στήριξης που επιθυμούσε και πλέον το πιο πιθανό είναι να τερματιστεί πριν από την ολοκλήρωσή του.

«Μέσα σε 100 ημέρες συγκεντρώσαμε μισό εκατομμύριο ευρώ. Υπερβάλαμε εαυτόν και ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας. Ομως, με αυτό το ποσό δεν διορθώνεται η κατάσταση. Είμαι προβληματισμένος» τόνισε στο «Goal» ο κ. Καραχάλιος, ο οποίος επιθυμούσε τη στήριξη και των επιφανών «ερυθρόλευκων», αλλά δεν την είχε. Ερωτηθείς ο αντιπρόεδρος για το αν θα θέσει υποψηφιότητα για την προεδρία του Ερασιτέχνη, απάντησε: «Δεν ξέρω. Ο,τι κι αν γίνει θα παραμείνω στρατιώτης του Ολυμπιακού».
Το όνομα του εκπροσώπου των οργανωμένων οπαδών, Μιχάλη Κουντούρη, είναι το μοναδικό που έχει ακουστεί μέχρι τώρα ως πιθανός αντικαταστάτης του υπηρεσιακού προέδρου Λεωνίδα Θεοδωρακάκη ή για να αποκτήσει πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΔΣ. Πάντως, ο ίδιος φέρεται να είναι αρκετά προβληματισμένος σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο και πιθανότατα θα ζητήσει εγγυήσεις.
Την ίδια ώρα πληροφορίες ανέφεραν ότι ο πρώην πρόεδρος του Ολυμπιακού Γιάννης Συγγελίδης επιθυμεί να επιστρέψει στο λιμάνι ως αρωγός των ομάδων Γυναικών βόλεϊ και πόλο με την προϋπόθεση ν' αποχωρήσει από την προεδρία ο Λεωνίδας Θεοδωρακάκης. Αναβρασμός επικρατούσε χθες και στα δύο τμήματα πόλο του Ολυμπιακού. Από τις Γυναίκες παραιτήθηκε ο προπονητής της ομάδας Χάρης Παυλίδης (ρεπορτάζ σελ. 44), ενώ οι Ανδρες τόνιζαν ότι περιμένουν ακόμα τη δεύτερη δόση των εσόδων από το φιλικό παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία σύμφωνα με τους παίκτες έπρεπε να καταβληθεί στις 10 Απριλίου.

Δεύτερη δόση δεν είδαν ποτέ οι πολίστες του Ολυμπιακού! Ο τερματοφύλακάς τους Νίκος Δεληγιάννης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έγραψε χθες απευθυνόμενος στους «ερυθρόλευκους» οπαδούς: «ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ... ''ΧΑΘΗΚΑΝ''! ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ, ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, ΒΑΖΕΤΕ GPS ΣΤΑ ΧΑΡΤΟΝΟΜΙΣΜΑΤΑ ΣΑΣ!» και λίγο αργότερα σημείωσε: «Ο πρώτος ''φαγώθηκε'' πριν από λίγο. Το ''1'' φορούσε...». Ο Δεληγιάννης παραιτήθηκε από αρχηγός τονίζοντας: «Δεν με εκφράζει αυτή η διοίκηση».
Σχετικά με τα έσοδα του φιλικού η ανακοίνωση του Ερασιτέχνη ανέφερε: «Τα χρήματα που εισπράχτηκαν από τον αγώνα Ολυμπιακός - Ερυθρός Αστέρας Βελιγραδίου δόθηκαν στις ομάδες και τους αθλητές μας».
Σήμερα θα συνεδριάσει το ΔΣ του Ολυμπιακού με θέμα τις εκλογές και τη δεινή οικονομική κατάσταση του συλλόγου.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ