«Η σκληρή δουλειά έφερε τον τίτλο»

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Απέδειξε ότι το πόλο δεν είναι ένα άθλημα που παίζεται από επτά και κερδίζουν πάντα οι Ιταλοί. Ο Ιγκνάσι Γκίου, ο προπονητής της Σαμπαντέλ ίσως να έπρεπε να συναντηθεί με τον Μάκη Βολτυράκη, λίγο πριν την αναχώρηση της ελληνικής ομάδας για να αντιμετωπίσει τη Σαβόνα. Ο Ισπανός τεχνικός φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου, σε δηλώσεις του, που έκανε σε ισπανική εφημερίδα, ενώ δεν ξέχασε να ευχαριστήσει και τα Μέσα ενημέρωσης της χώρας του, για την προβολή και τη στήριξη τους, στην όλη προσπάθεια της ομάδας.
Ο Ιγκνάσι Γκίου δήλωσε ότι η επιτυχία ήρθε με τη σκληρή δουλειά: «Πιστεύω ότι ήμασταν η καλύτερη ομάδα. Η φυσική κατάσταση της ομάδας ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο, αλλά και η υψηλού επιπέδου τεχνική κάποιων παικτριών μας, έκανε τη διαφορά. Οι παίκτριές μου δούλεψαν σκληρά και έτσι ήρθε το αποτέλεσμα. Στο πόλο δεν υπάρχει κάποιο μυστικό εκτός από τη δουλειά. Επίσης, το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ τους, βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ομάδα εντός και εκτός πισίνας».
Ο Ισπανός προπονητής εξήρε και την ωριμότητα, που έδειξε η ομάδα του παρά το νεαρό της ηλικίας των παικτριών. Και όπως συμβαίνει παντού μετά από επιτυχία, συμβαίνει και στην Ισπανία, καθώς η ομάδα χαίρει της προβολής και της αποδοχής όλων. Μέσων μαζικής  ενημέρωσης, πολιτικών και ο Ισπανός κατέληξε: «Θα ήθελα να επισημάνω ότι αυτή η προβολή είναι σημαντική για μας ώστε να κάνουμε πιο γνωστό το γυναικείο πόλο και πιστεύω ότι με λίγη βοήθεια μπορούμε να παραμείνουμε στην κορυφή της Ευρώπης και την επόμενη σεζόν».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ