Με Κίρισι για την 3η θέση ο Ολυμπιακός!

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Μετά από το σοκ της Μεγάλης Παρασκευής ο Ολυμπιακός καλείται το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου να μαζέψει τα.. κομμάτια του και να διεκδικήσει την 3η θέση στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Καπ που διεξάγεται στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας. Η ελληνική ομάδα θ’ αντιμετωπίσει στις 11:30 την ρωσική Κίρισι στον μικρό τελικό της διοργάνωσης και θέλει νίκη για να κατακτήσει την 3η θέση που θα είναι η καλύτερη στην ευρωπαϊκή της ιστορία.

Οι παίκτριες του Ολυμπιακού δεν μπορούν να πιστέψουν πως μετά από μια τόσο σπουδαία εμφάνιση με την Κατάνια δεν θα είναι στον τελικό ελέω διαιτησίας αλλά κοιτούν το μέλλον το οποίο τους ανήκει. Μετά από τον ημιτελικό στην ομάδα, την ώρα του γεύματος, μίλησε ο πρόεδρος του συλλόγου Λεωνίδας Θεοδωρακάκης ο οποίος συνεχάρη τα κορίτσια για τη μεγάλη εμφάνιση και τόνισε πως μπορούν να πετύχουν τα πάντα.

Με την Κίρισι ο Ολυμπιακός είχε παίξει και στο φάιναλ φορ της Κέρκυρας με τη ρωσική ομάδα να κερδίζει με 12-11 και να προκρίνεται στον τελικό. Μεγάλο όπλο της Κίρισι είναι η κόντρα της, την οποία πρέπει να ανακόψει ο Ολυμπιακός.

Τελικός για μια ομάδα!

Αφού η Κατάνια κατάφερε να ξεφύγει από τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό και η Σαμπαντέλ έδωσε τα πάντα στον άλλο ημιτελικό για να προκριθεί ο τελικός φαίνεται να κλίνει καθαρά προς την ιταλική ομάδα. Η Κατάνια θα διεκδικήσει το Μεγάλο Σάββατο στις 13:00 το 9ο τρόπαιο της στη διοργάνωση ενώ η οικοδέσποινα Σαμπαντέλ θα επιδιώξει να γίνει η πρώτη ισπανική ομάδα που θα πάρει κούπα στα Κύπελλα Ευρώπης.

Οι δυο ομάδες είχαν παίξει στη φάση των ομίλων της διοργάνωσης με τη Σαμπαντέλ να κερδίζει με 14-13 στη έδρα της! Βέβαια άλλη η σημασία και το βάρος ενός αγώνα προκριματικής φάσης και άλλο ενός τελικού. 

ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ