«Επιτυχία... σε εισαγωγικά»

Σάββατο 23 Απριλίου 2011

Η κατάκτηση του τίτλου του Champions Cup Γυναικών ήταν ο βασικός στόχος του Ολυμπιακό στην πόλη Σαμπαντέλ, όπως δήλωσε ο τεχνικός των Ερυθρόλευκων στο κρατικό ραδιόφωνο. «Για εμάς η κατάληψη της 3ης θέσης είναι επιτυχία... σε εισαγωγικά,» τόνισε ο Χάρης Παυλίδης. «Ηρθαμε εδώ για να κερδίσουμε το Κύπελλο,» πρόσθεσε μετά τη νίκη του Ολυμπιακού με 14-12 επί της ρωσικής Κίνεφ Κίρισι στον «μικρό τελικό» σήμερα. Η αποστολή θα παραμείνει στην Ισπανία απόψε και η επιστροφή της είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή (24/4)  το μεσημέρι, ανήμερα το Πάσχα.
 

«Δεν ξέρω ποιοι μπόρεσαν να παρακολουθήσουν χθες τον ημιτελικό με την Οριζόντε Κατάνια στο διαδίκτυο. Πάντως, θα μείνει αυτός ο αγώνας σε όσους τον είδαν. Ο σχολιαστής της ισπανικής τηλεόρασης ήρθε και μας έδωσε συγχαρητήρια. Μας είπαν ότι είχαμε δίκιο που φωνάζαμε και αναφέρθηκαν σε ένα πέναλτι που δεν μας έδωσαν... καταφανή παράβαση. Και οι διαιτητές μας έδωσαν απλά την μπάλα. Ηταν πέναλτι.

Ο Ισπανός σχολιαστής ήρθε να μας απολογηθεί. Μας είπε ότι είχαμε απόλυτο δίκιο. Περιμένουμε να πάρουμε το παιχνίδι σε dvd, μας το έχουν ζητήσει ο Ολυμπιακός. Τώρα όμως το παιχνίδι χάθηκε. Σήμερα (23/4)  απλά βρήκαμε το κουράγιο -και οι Ρωσίδες ήταν απογοητευμένες- απλά εμείς είχαμε μεγαλύτερο κίνητρο και μπορέσαμε να νικήσουμε. Νιώσαμε θυμωμένοι χθες, όχι απογοητευμένοι. Μας το έκλεψαν μέσα από τα χέρια μας. Πέρυσι αυτό αξίζαμε, αυτό πήραμε. Ήταν αλλιώς. Σήμερα (23/4)  βγάλαμε το θυμό μας. Ήμασταν συνέχεια 3-4 γκολ μπροστά».

Ο προπονητής του Ολυμπιακού  επανήλθε στο θέμα της διαιτησίας του ημιτελικού: «Όταν σου βάζουν διαιτητή από την Πολωνία και την Αγγλία... τι να πεις; Γνωρίζετε να έχουν παράδοση στο πόλο αυτές οι χώρες. Είναι πολιτικά παιχνίδια της LEN. Κάνει χάρες σε ομοσπονδίες και διαιτητές και είναι εύκολο να τους οδηγήσουν στο αποτέλεσμα που θέλουν. Θα γίνω γραφικός αν αρχίσω να λέω τι έγινε χθες γιατί δεν το είδε ο κόσμος το παιχνίδι να έχει άποψη».

Στη συνέχεια παραδέχτηκε: «Σίγουρα πάντως είναι η μεγαλύτερη επιτυχία του συλλόγου σ' αυτή τη διοργάνωση. Ένα μετάλλιο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τα κορίτσια να δουλέψουν περισσότερο».

Ο Παυλίδης κατέληξε: «Εχουμε μία ομάδα... νεανική... καλή. Δεν μπορείς να την αποκαλέσεις υπερομάδα. Εκανε υπεράνθρωπη προσπάθεια να νικήσει χθες. Ηταν απίστευτο... σε πέντε λεπτά... πέντε γκολ στον ημιτελικό. Τώρα μας μένει η γλυκιά ανάμνηση του τελευταίου παιχνιδιού . Δεν θα ξεχάσουμε ποτέ τον ημιτελικό βέβαια. Θα την αφήσουμε στο πίσω μέρος του μυαλού μας. Τώρα έχουμε τον δεύτερο αγώνα με τον Εθνικό. Θέλουμε να νικήσουμε και να πάμε στον τελικό. Εκεί να γίνει μία καλή σειρά με τη Βουλιαγμένη.»

ΠΗΓΗ:exedrasports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ