«Τράβηξα το σκοινί και έσπασε»

Δευτέρα 25 Απριλίου 2011

Μετά την ήττα του στο πρωτάθλημα κολύμβησης της Γαλλίας, ο Αμορί Λεβό, σχεδόν ένα μήνα πριν, μίλησε και αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν εκτός Σαγκάης.Η κακή προετοιμασία, αλλά και η κακή συμπεριφορά του, μετά τις επιτυχίες του, στο Πεκίνο, τον έφεραν πίσω και δεσμεύτηκε ότι θα αλλάξει ακριβώς αυτά, για να ξαναβρεί τον καλό του εαυτό.
Ο Γάλλος είναι εκτός αποστολής για Σαγκάη. Ο διπλός ολυμπιονίκης του Πεκίνου το 2008, έφαγε «χαστούκι» στο πρόσφατο πρωτάθλημα στο Στρασβούργο, δεν του βγήκαν οι επιλογές του και το παραδέχεται, σε συνέντευξη του στη «L'Equipe»: «Ήμουν απροετοίμαστος»
και συνεχίζει: «Την επιλογή μου για τη Σαγκάη, την αντιμετώπισα ωε διατεταγμένη υπηρεσία. Θα έπρεπε να την είχα αντιληφθεί διαφορετικά. Πίστευα ότι δεν θα κάνω τίποτα, αλλά  το συνειδητοποίησα όταν το είδα να έρχεται». Μετά τις επιτυχίες του στο Πεκίνο, «Το άγχος ήταν πολύ μεγάλο. Ταλαιπώρησα το ήδη κουρασμένο σώμα μου. Τράβηξα, τράβηξα, το σχοινί και το έσπασα»
«Όταν βγαίνουμε δεν πίνουμε παγωμένο νερό»
Ο Αμορί Λεβό παραδέχεται ότι έχει φθάσει στα άκρα: «Ως αθλητές, βρισκόμαστε πάντα στα άκρα και ζούμε πάντα υπό πίεση. (...). Έτσι και όταν βγαίνουμε για να διασκεδάσουμε, δεν πίνουμε  νερό με παγάκια». Αυτή τη συμπεριφορά του δείχνει έτοιμος να την αλλάξει με προπονητή τον Φιλίπ Λουκάς, τον προπονητή και της Πελεγκρίνι: «Δέχομαι τις αλλαγές του νέου προπονητή μου. Δουλεύω πολύ και κολυμπάω τουλάχιστον  16χλμ.την ημέρα», παραδέχεται, με ένα συγκεκριμένο στόχο στο μυαλό: «Τη νίκη  και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες και θα δουλέψω σκληρά για να τον πραγματοποιήσω. Ο Λεβό έχει βάλει σκοπό να αποδείξει ότι βρίσκεται πλέον στο σωστό δρόμο.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ