Στην Ιρλανδία οι Μαγυάροι

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Οι Άγγλοι το είπαν και το κάνουν πράξη. Από τη στιγμή που αποφάσισαν ότι θα πάρουν μέρος στο τουρνουά πόλο στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα φιλοξενήσουν στο «σπίτι» τους, δεν θα το κάνουν μόνο για να το κάνουν, αλλά να πραγματοποιήσουν και καλές εμφανίσεις.Αποφάσισαν έτσι να πραγματοποιήσουν κοινές προπονήσεις και να δίνουν αγώνες, με ομάδες που το κατέχουν το άθλημα. Και το κατέχουν καλά. Μια από αυτές είναι η Ουγγαρία. Και θα το κάνουν μέσω Δουβλίνου.
Οι Μαγυάροι κλήθηκαν από την Ιρλανδική Ομοσπονδία, να επισκεφθούν το Δουβλίνο και να  πραγματοποιήσουν στάδιο της προετοιμασίας τους, για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης.
Οι Ολυμπιονίκες Ούγγροι, (με τον Νόμπερτ Μαντάρας στη σύνθεσή τους, φωτο) θα βρεθούν στο Δουβλίνο από την Κυριακή 5 έως την Τετάρτη 8 Ιουνίου και θα πραγματοποιήσουν κοινή προετοιμασία με την ομάδα της Βρετανίας, που θα βρεθεί και αυτή στην ιρλανδική πρωτεύουσα, ενόψει της προετοιμασίας της για το Λονδίνο.
Η ομάδα του Κέμενι επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ιρλανδία και θα δώσει δύο επίσημα παιχνίδια με τους Βρετανούς, το βράδυ της Δευτέρας (6/6) και της Τρίτης (7/6) με τους διοργανωτές να ελπίζουν ότι θα τα παρακολουθήσουν, το καθένα, πάνω από 2000 άτομα. 
Το γεγονός είναι το μεγαλύτερο, που αφορά το άθλημα και διεξάγεται  στην Ιρλανδία θα φιλοξενηθεί στο Εθνικό Κολυμβητικό Κέντρο του Δουβλίνου. Οι Ιρλανδοί υπεύθυνοι της Ομοσπονδίας σχεδιάζουν να διοργανώσουν εκεί, ένα τετραεθνές τουρνουά, πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, με τη βεβαιότητα ότι θα πετύχει.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ