«Δεν έχουμε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ»

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Για την αδυναμία να συντηρήσουν ακόμα και τις οικογένειές τους, μιλά ο αρχηγός της ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού, Γιώργος Τσόκας.Οι πολίστες του Παναθηναϊκού συνεχίζουν να απέχουν από τις αγωνιστικές δραστηριότητες της ομάδας, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρξουν σήμερα (27/4) εξελίξεις. Ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Τσόκας μίλησε στο Onsports για την υπάρχουσα κατάσταση και τι σκέφτεται για το μέλλον.
«Δεν ξέρουμε αν θα λάβουμε μέρος στο παιχνίδι με τη ΝΕΠ, είμαστε αποφασισμένοι πλέον, και οι περισσότεροι συμφωνούμε να μην συμμετάσχουμε. Πρέπει με κάποιον τρόπο να διεκδικήσουμε τα χρήματά μας», είπε ο 34χρονος πολίστας.
Ο κόμπος έχει φτάσει στο… χτένι, αφού στους παίκτες του «τριφυλλιού» οφείλονται χρήματα όχι μόνο από την φετινή αλλά και την περσινή αγωνιστική περίοδο. «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και είμαστε και εμείς πολύ στενοχωρημένοι. Δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Δεν έχουμε ούτε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ, ούτε θέσεις στο δημόσιο για να μπορούμε να λάβουμε χρήματα από κάπου αλλού.  Η κατάσταση είναι τραγική, δεν έχουμε ούτε βενζίνη για να πάμε στις προπονήσεις. Έχουμε ξεπεράσει τις δυνατότητές μας, μείναμε στον Παναθηναϊκό με μειωμένες απολαβές και δεν παίρνουμε ούτε αυτά που έχουμε συμφωνήσει. Απλά, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο. Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει σύντομα κάποια εξέλιξη» συνέχισε ο Γιώργος Τσόκας.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ