Νέα νίκη για την Παρτιζάν

Πέμπτη 28 Απριλίου 2011

Την πέμπτη της νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια στην φάση των 8 της Ευρωλίγκας του πόλο ανδρών πέτυχε η Παρτιζάν. Η ομάδα της Σερβίας κέρδισε με 13-10 και στο Ντουμπρόβνικ τη Γιουγκ και πήρε την 1η θέση στον α’ όμιλο! Ο Θόδωρος Χατζηθεοδώρου έπαιξε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και πέτυχε ένα γκολ.

Στο άλλο παιχνίδι του ομίλου η Μπούντβα κέρδισε με 8-9 τη Γιαντράν εκτός έδρας και έμεινε στην 3η θέση! Η Γιουγκ που είναι 2η έχει 7 και η Μπούντβα 6. Έτσι την τελευταία αγωνιστική στο μεταξύ τους παιχνίδι στο Μαυροβούνιο θα κριθεί το δεύτερο εισιτήριο του ομίλου για το φάιναλ φορ της Ρώμης.

Στον β’ όμιλο η Μλάντοστ κέρδισε με 8-7 την αποκλεισμένη Βάσας στο Ζάγκρεμπ και παρέμεινε στη 2η θέση με 9 πόντους. Από την άλλη η Προ Ρέκο επικράτησε με 12-7 της Ριέκα και έτσι όλα θα κριθούν την τελευταία ημέρα. Η Προ Ρέκο έχει 15 πόντους και έχει προκριθεί στο φάιναλ φορ ενώ η Μλάντοστ έχει 9 και η Ριέκα 6.

Στην τελευταία ημέρα η Μλάντοστ παίζει στην Ιταλία με την Ρέκο και η Ριέκα με τη Βάσας στην Ουγγαρία. Η Ριέκα σε περίπτωση ισοβαθμίας παίρνει το εισιτήριο για την τετράδα και θέλει νίκη στη Βουδαπέστη ενώ η Μλάντοστ θα παλέψει για βαθμό στην Ιταλία.
ΠΗΓΗ:theplayer

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ