«All Star Cup» στην Αυστραλία

Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Στην Αυστραλία ο άσος των ΗΠΑ, που αγωνίζεται στους Τίγρεις της Βικτόρια Μπράιαν Αλεξάντερ θεωρεί την εκεί Εθνική Λίγκα του Πόλο (NWPL) την καλύτερη του κόσμου και πιστεύει ότι ο σημερινός (Σάββατο 30/4) αγώνας το  «Άντριου Κερ All Stars Cup» που θα διεξαχθεί στην πισίνα του Μπρίζμπεϊν, θα προωθήσει ακόμη πιο καλά το άθλημα στη μακρινή χώρα.Ηγέτης της ομάδας «Τίγρεις», για δεύτερη σεζόν, ο Αλεξάντερ αποκαλύπτει ότι θα εκμεταλλευθεί το διάστημα αυτό στην Αυστραλία, για να διεκδικήσει το δικαίωμα να καυχηθεί με τους συμπαίκτες  του, του Νότου στους Βόρειους ομολόγους της περιοχή τους.
Το «All Stars Cup» είναι μια νέα σκέψη, που δημιουργήθηκε  το 2011 και ονομάστηκε έτσι προς τιμήν του θρυλικού παίκτη της Αυστραλίας Άντριου Κερ, στην οποία θα αγωνίζονται 26 παίκτες από την Εθνική Λίγκα, του φετινού καλοκαιριού.
Η ομάδα της Νότιας Αυστραλίας μπορεί να υπερηφανεύεται ότι θα πάρει μέρος με τα μεγαλύτερα ονόματα ομάδων του πρωταθλήματος της Πολιτείας της Βικτόρια. Με τον Αλεξάντερ να δηλώνει ότι οι οπαδοί του αγώνα θα πρέπει να εκπαιδευτούν στα ποιοτικά παιχνίδια: «Νομίζω ότι είναι μια καλή ιδέα και ελπίζουμε πως θα προσελκύσει τον κόσμο του πόλο στην Αυστραλία αλλά και στον υπόλοιπο κόσμο θα δείξει μια καλή εικόνα».
Στα χαρτιά η ομάδα του Νότου, φαίνεται ισχυρότερη με τους «Καρχαρίες» , που έχουν στη σύνθεσή τους, τον διεθνή Αυστραλό Σαμ Μακ Γκρέγκορ, τον πρώην διεθνή και αρχηγό της ομάδας των «καγκουρό» Τόμας Γουίλαν και ο βετεράνος Τρεντ Φράνκλιν συμπαίκτης του Αλεξάντερ. Ο Αμερικανός επιθετικός πάντως πιστεύει ότι μια καλή ομάδα, δεν είναι απαραίτητο να νικάει πάντα: «Τα παιχνίδια All Star είναι μερικές φορές αστεία, επειδή μπορεί μια ομάδα να έχει ένα πολύ καλό ρόστερ, αλλά να μην κερδίσει και να πάρει τη νίκη, αυτή που παίζει ομαδικά. Πιστεύω ότι θα είναι μια σοβαρή διοργάνωση  και αν κοιτάξετε το ρόστερ μας είναι πιο ισχυρό» παραδέχεται, χαμογελώντας ο Αλεξάντερ.
Με το World League και το Παγκόσμιο πρωτάθλημα να ακολουθούν, ο Αλεξάντερ αντιμετώπισε με χιούμορ την ιδέα, του να κλέψει την τακτική της ομάδας από τους Αυστραλούς αντιπάλους του Μακ Γκρέγκορ, Γουίλαν και Φράνκλιν: «Θα είναι καλό να παίζεις με αυτά τα παιδιά, σε αυτό το επίπεδο, αλλά εμείς δεν θέλουμε να μοιραστούμε τακτικές εθνικών ομάδων. Απλά θέλουμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι και να διασκεδάσουμε».
Ζώντας στη Μελβούρνη τα δύο προηγούμενα χρόνια,  ο Αμερικανός με τα 82 γκολ που πέτυχε, οδηγεί  τους Τίγρεις και δήλωσε ότι το All Stars θα είναι ένα καλό ζέσταμα για τη σειρά της Εθνικής Λίγκας, που θα αρχίσει τρεις ημέρες αργότερα: «Επίσης εστιάζουμε, στους τελικούς του πρωταθλήματος της Βικτώρια (με τους Τίγρεις) πηγαίνουμε πολύ καλά μέχρι τώρα και πιστεύουμε ότι θα έχουμε μια καλή ευκαιρία», τόνισε ο Αλεξάντερ και συνεχίζει: «Το πρωτάθλημα της Αυστραλίας είναι  σκληρό, καθώς υπάρχουν τέσσερις-πέντε ομάδες στην κορυφή που μπορεί να κερδίσουν, σε σύγκριση με άλλα πρωταθλήματα, όπου η μία ομάδα κυριαρχεί και μετά το χάος. Είμαστε όμως βέβαιοι ότι μπορούμε να κερδίσουμε».
Το  All Stars game θα διεξαχθεί το Σάββατο στην πισίνα του Μπρίζμπέιν, ενώ η τελική φάση της Εθνικής Λίγκας, θα αρχίσει την Τρίτη 3 Μαΐου, στην Ολυμπιακή πισίνα του Σίδνεϊ, με τον τελικό να διεξάγεται το Σάββατο στις 7 Μαΐου.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ