Τέλος αποχής για ΠΑΟ

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Η εξέλιξη που περίμεναν οι πολίστες του Παναθηναϊκού, με τα χρήματα που τους οφείλονται όχι μόνο από τη φετινή, αλλά και από την περυσινή χρονιά φαίνεται πως ήρθε και ήταν ευνοϊκή καθώς αποφάσισαν να  επιστρέψουν στις προπονήσεις και να αγωνιστούν κανονικά στο σαββατιάτικο αγώνα με τη ΝΕΠ.Οι παίκτες του «τριφυλλιού» μετά από πολύμηνη υπομονή δεν άντεξαν, έφθασαν στα όρια τους και λίγο πριν τη  διακοπή του πρωταθλήματος, αποφάσισαν να κατέβουν σε αποχή. Αν και χθες ακόμη ήταν αμφίβολη η συμμετοχή τους στο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής τελικά αποφάσισαν να λήξουν για την ώρα, την αποχή τους.
Το Onsports μίλησε με τον προπονητή της ομάδας Φάνη Κουντουδιό, που δήλωσε ότι οι παίκτες θα αγωνιστούν κανονικά: «Συζητήσαμε μετά από τη βραδινή συνάντηση που είχα οι παίκτες και μου είπαν ότι συνεχίζουν κανονικά και θα αγωνιστούν στο παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας. Δόθηκαν κάποιες εξηγήσεις και διαβεβαιώσεις από τη διοίκηση, που φαίνεται ότι προς το παρόν τους ήταν αρκετές και δέχθηκαν να επιστρέψουν στις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις».
Ο Έλληνας προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών, εκτός από του Καφετζόπουλου,  που πιθανότατα δεν θα τον χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι του Σαββάτου, με τη ΝΕΠ στο ΟΑΚΑ (15:00)
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ