Η Σαβόνα κατέκτησε το τρόπαιο

Τετάρτη 27 Απριλίου 2011

Ούτε η δεύτερη συμμετοχή σε τελικό LEN Trophy δεν ήταν τυχερή για την ανδρική ομάδα υδατοσφαίρισης του Πανιωνίου.
Η Σαβόνα επικράτησε πολύ άνετα 11-3 των «κυανέρυθρων» στην Ιταλία, στον δεύτερο τελικό της διοργάνωσης, και σε συνδυασμό με το ισόπαλο 9-9 του πρώτου ματς στη Νέα Σμύρνη πανηγύρισε την κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη φορά στην ιστορία της.
Το όνειρο «έσβησε» νωρίς για την ομάδα του Μάκη Βολτυράκη, που ξεκίνησε πολύ νευρικά και με τεράστια κενά στην άμυνα, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πάρουν από νωρίς μεγάλη διαφορά.
Ο Αντζελίνι σκόραρε στην πρώτη επίθεση του αγώνα για τη Σαβόνα (όπως είχε συμβεί και στη Νέα Σμύρνη), ο Μιράλης ισοφάρισε προσωρινά με πέναλτι που κέρδισε ο Μουρίκης, αλλά στη συνέχεια οι Ιταλοί με τους Γιάνοβιτς και Ρίτσο πέτυχαν τέσσερα αναπάντητα γκολ, εκμεταλλευόμενοι τις κακές επιστροφές του Πανιωνίου, αλλά και τις πρώτες δύο αποβολές που κέρδισαν.
Παρότι ο Κοκκινάκης με μία από τις συνηθισμένες «βολίδες» του μείωσε στο τέλος της πρώτης περιόδου σε 5-2, οι «κυανέρυθροι» δεν μπόρεσαν ποτέ να ξαναμπούν στο ρυθμό του μεγάλου αγώνα και βρέθηκαν να χάνουν 8-3 στο ημίχρονο.
Στο διάστημα αυτό η Σαβόνα είχε 5/7 στον παίκτη παραπάνω, ενώ η ελληνική ομάδα είχε καταφέρει μόλις μία φορά να σκοράρει με αριθμητικό πλεονέκτημα.
Το δεύτερο ημίχρονο εξελίχθηκε σε τυπική διαδικασία, με τους παίκτες του Πανιωνίου να πετούν... λευκή πετσέτα και τους φίλους των γηπεδούχων να στήνουν από νωρίς... πάρτι στις εξέδρες του ανακαινισμένου κολυμβητηρίου «Τζανέλι».
Μέσα στο νερό οι Ιταλοί «κατέβασαν ρυθμούς», χωρίς βέβαια να απειληθούν.
Μάλιστα οι Νεοσμυρνιώτες έμειναν «άσφαιροι» στα δύο τελευταία οκτάλεπτα, ολοκληρώνοντας το ματς με το απίστευτο 1/12 στον παίκτη παραπάνω! 

Τα οκτάλεπτα: 5-2, 3-1, 1-0, 2-0 
H διακύμανση του σκορ: 1-0 Αντζελίνι (περιφέρεια), 1-1 Μιράλης (πέναλτι), 2-1 Γιάνοβιτς (π.π.), 3-1 Ρίτσο (περιφέρεια), 4-1 Ρίτσο (π.π.), 5-1 Γιάνοβιτς (περιφέρεια), 5-2 Κοκκινάκης (περιφέρεια), 6-2 Ρίτσο (π.π.), 6-3 Μουρίκης (π.π.), 7-3 Ασταρίτα (π.π.), 8-3 Αϊκάρντι (π.π.), 9-3 Γκ.Φιορεντίνι (περιφέρεια), 10-3 Ντ.Φιορεντίνι (κόντρα), 11-3 Γκ.Φιορεντίνι (π.π.) 

Διαιτητές: Γιούργκεν Χάουσε (Γερμανία), Μπόρις Μαργκέτα (Σλοβενία) 
Οι συνθέσεις: 
ΣΑΒΟΝΑ (Κλαούντιο Μιστράντζελο): Βολάρεβιτς, Ασταρίτα 1, Φ.Μιστράντζελο, Τζιάκοπο, Σμιθ, Ρίτσο 3, Γιάνοβιτς 2, Αντζελίνι 1, Λαπένα, Ντ.Φιορεντίνι 1, Αϊκάρντι 1, Γκ.Φιορεντίνι 2, Αντόνα 
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Μιράλης 1, Μάζης, Κοκκινάκης 1, Θωμάκος, Τζαμαντάκης, Παπαδόγκωνας, Τόμπσον, Μουρίκης 1, Μπεριστιάνος, Χατζηγούλας, Καπότσης, Λάππας 
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ