«Δεν μας άξιζε να χάσουμε σήμερα»

Παρασκευή 22 Απριλίου 2011


Η πολίστρια του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου φιλοξενήθηκε στον “Sentra 103,3” και στην εκπομπή “Πρώτη Σελίδα” με τον Θανάση Βορίση, με αφορμή την ήττα των “ερυθρόλευκων” από την Οριζόντε Κατάνια στον ημιτελικό του Final Four του Champions Cup.
Για το παιχνίδι με την Κατάνια:
“Για μένα είμαστε Πρωταθλήτριες Ευρώπης. Παίζω 11 χρόνια στην Εθνική και αυτό που έγινε σήμερα με τη διαιτησία δεν το έχω ξαναδεί. Μας έδωσαν δύο πέναλτι στην παράταση, που δε δίνονται. Επειδή ο πρόεδρος της Ομοσπονδία είναι Ιταλός δε γίνεται να σφυρίζουν έτσι. Δεν το έχω ξαναδεί αυτό, από τις νεανίδες που παίζω πόλο. Μέχρι και οι Ισπανοί φίλαθλοι που βρίσκονταν στο γήπεδο αποδοκίμαζαν τις αποφάσεις των διαιτητών. Είμαι περήφανη για την ομάδα μου. Η Οριζόντε Κατάνια είναι μεγάλη ομάδα, έχει οκτώ τρόπαια και δε χρειάζεται να κερδίζει μ' αυτό το τρόπο. Είμαι οργισμένη.
Είχαμε τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το παιχνίδι να το πάμε στην παράταση και η Οριζόντε έδειχνε ότι τα είχε χαμένα και δεν μπορούσε να αντιδράσει. Δεν έχω ξαναδεί σε τέτοιο επίπεδο να γίνονται αυτά. Παρόλα αυτά αντισταθήκαμε και στη διάρκεια της παράτασης μέχρι τέλους. Γενικά κάναμε πολύ καλή εμφάνιση, αντάξια των προσδοκιών. Είμαστε πολύ καλή ομάδα. Είμαστε αγωνίστριες μέσα και έξω από το νερό. Δώσαμε τη μάχη μας ως το τέλος και ας είχαμε τραυματισμούς. Είναι σαν να πήραμε το ευρωπαϊκό γιατί παίξαμε κόντρα στην καλύτερη ομάδα και δεν μπόρεσε να μας κερδίσει στα ίσια. Είναι κρίμα από το Θεό πραγματικά αυτό που έγινε”.
Για τον μικρό τελικό με την Κίρισι και μία πρόβλεψη για τον μεγάλο τελικό, Σαμπαντέλ-Οριζόντε:
“Η Οριζόντε είναι απ' την αρχή το φαβορί της διοργάνωσης για την κατάκτηση του τροπαίου, πέρα από αυτά που έγιναν σήμερα. Εμείς θα πάμε για να κερδίσουμε το μικρό τελικό. Είναι τιμητικό για μας να πάρουμε την τρίτη θέση, παρότι δεν μας άξιζε να χάσουμε σήμερα”.
Για το πρωτάθλημα της Α1:
“Η ομάδα είναι φτιαγμένη από ατσάλι. Θα προσπαθήσουμε να ξεπεράσουμε αυτό που έγινε σήμερα και απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα όπως η Βουλιαγμένη να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια”.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ