Σχίζας: «Δυνατό τεστ» και αρχηγός του Ολυμπιακού

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

Ο παίκτης του Ολυμπιακού μιλά για το αυριανό παιχνίδι του πρωταθλήματος με αντίπαλο την Χίο, αναφερόμενος και στα γνωστά οικονομικά προβλήματα.Δύο αγωνιστικές απέμειναν για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής πόλο ανδρών και ο Ολυμπιακός υποδέχεται αύριο στις 9 μ.μ. τη Χίο, σε μία δυνατή αναμέτρηση.
Ο πολίστας των «ερυθρολεύκων» Τάσος Σχίζας μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της πειραϊκής ομάδας, αναφέροντας: «Ο αγώνας με τη Χίο θα είναι ένα δυνατό τεστ προκειμένου να δούμε την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρισκόμαστε. Προσπαθούμε να αφήσουμε εκτός πισίνας τα γνωστά προβλήματα, να μαζέψουμε κομμάτι κομμάτι την ομάδα ώστε να είμαστε όσο το δυνατόν καλύτεροι στα πλέι οφ και στο Final  4 του κυπέλλου Ελλάδας. Δεν θα είναι καθόλου εύκολο το έργο μας στη δυσκολότερη, ίσως, χρονιά για εμάς».
Την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής θα διευθύνουν οι κκ. Μπουδραμής και Σταυρίδης. 
Ο Σχίζας αρχηγός του Ολυμπιακού:
Ο Τάσος Σχίζας θα είναι ο νέος αρχηγός της ομάδας πόλο του Ολυμπιακού μετά από την απόφαση του Νίκου Δεληγιάννη να παραιτηθεί από αυτή τη θέση. Ο Σχίζας είναι στην ομάδα από το 2002 και μετά από το Νίκο Δεληγιάννη είναι ο παλαιότερος αφού ο Αντώνης Βλοντάκης, που είχε πάει το 1997 στον Ολυμπιακό, έχει αποχωρήσει. Πολλοί παίκτες πριν από την προπόνηση προσπάθησαν να μεταπείσουν το Νίκο Δεληγιάννη αλλά αυτός ήταν αρνητικός και έτσι το περιβραχιόνιο πήγε στον Τάσο Σχίζα.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ