Για την κούπα στην Ιταλία o Πανιώνιος

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ο επαναληπτικός ημιτελικός του «Λεν Τρόφι» την Τετάρτη, 27 Απριλίου, με τη Σαβόνα στην Ιταλία, υποχρέωσε την ομάδα του Πανιώνιου να κάνει Πάσχα στην πισίνα. Οι παίκτες της ομάδας προπονήθηκαν κανονικά το Μ. Σάββατο, την Κυριακή του Πάσχα ήταν ελεύθερη να βρεθούν δίπλα στις οικογένειές τους, αλλά σήμερα το πρόγραμμα περιελάμβανε διπλή προπόνηση.Η αποστολή του Πανιώνιου θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί της Τρίτης για το Μιλάνο κι από εκεί οδικώς θα μεταβεί στη Σαβόνα, που εδρεύει λίγα χιλιόμετρα μακριά από τη Γένοβα.

Θωμάκος: «Να επιστρέψουμε με την κούπα»


Το έργο για τον Πανιώνιο μόνο εύκολο δεν είναι στο άντρο της Σαβόνα και η ομάδα της Νέας Σμύρνης θέλει το βράδυ της Τετάρτης (9.30 μμ ώρα Ελλάδας) να είναι αυτή που θα σηκώσει το Κύπελλο του «Λεν Τρόφι», ανατρέποντας τα προγνωστικά έτσι όπως δημιουργήθηκαν μετά το ισόπαλο 9-9 του πρώτου τελικού στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης.


«Το μυαλό μας βρίσκεται αποκλειστικά στον αγώνα με τη Σαβόνα, θέλουμε να επιστρέψουμε με την κούπα» δήλωσε στον
SentraGoal ο αρχηγός του Πανιώνιου, Γιάννης Θωμάκος.

«Πιστεύω ότι ο στόχος μας είναι εφικτός. Όλες τις προηγούμενες ημέρες μελετήσαμε τη Σαβόνα, με βάση όσα είδαμε στον πρώτο τελικό. Μπορώ να πω ότι αιφνιδιαστήκαμε από την ιταλική ομάδα στο πρώτο παιχνίδι και για να διεκδικήσουμε το τρόπαιο θα πρέπει να διορθώσουμε κάποια στοιχεία» σημείωσε ο Γιάννης Θωμάκος, εξηγώντας.


«Απαιτείται να μη δεχτούμε κόντρα επιθέσεις, όπως στον αγώνα της Νέας Σμύρνης και να βελτιώσουμε το ποσοστό μας στον παίκτη παραπάνω. Παρά την ισοπαλία στην έδρα μας, στην ομάδα υπάρχει πίστη ότι εάν παρουσιαστούμε σύμφωνα με τις δυνατότητές μας, τότε μπορούμε να πετύχουμε το μεγάλο μας στόχο και να σηκώσουμε το τρόπαιο μέσα στην έδρα της Σαβόνα».
Χωρίς προβλήματα

Το ευχάριστο για τον τεχνικό του Πανιώνιου Μάκη Βολτυράκη είναι ότι δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών παικτών.


Με εξαίρεση τον τερματοφύλακα Κωνσταντίνο Φλέγκα όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στη διάθεσή του.


Αυτό σημαίνει ότι στον αγώνα της Τετάρτης ο Πανιώνιος θα παραταχθεί με την ίδια 13άδα που αγωνίστηκε στον πρώτο τελικό, δηλαδή τους: Κωνσταντίνο Φλέγκα, Ανδρέα Μιράλη, Δημήτρη Μάζη, Κωνσταντίνο Κοκκινάκη, Γιάννη Θωμάκος, Μενέλαο Τζαμαντάκη, Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, Τζόρνταν Τόμπσον, Κωνσταντίνο Μουρίκη, Γιάννη Μπεριστιάνο, Πάρη Χατζηγούλα, Μάριο Καπότση και Δημήτρη Λάππα.
ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ