Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος κατέκτησε συνολικά 18 μετάλλια!

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Ο Υδραϊκός Ναυτικός Όμιλος συμμετείχε για τέταρτη συνεχή χρονιά στο Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα Συλλόγων Θάλασσας, που πραγματοποιήθηκε στο ανοικτό κολυμβητήριο της Ιτέας 10 και 11 Σεπτεμβρίου του 2011, κατακτώντας συνολικά
σε όλες τις κατηγορίες 18 μετάλλια, τέσσερα παραπάνω από πέρυσι στην Κάλυμνο!  Η συμμετοχή των συλλόγων που προετοιμάζονται σε θάλασσα απ’ όλη την Ελλάδα ήταν μεγάλη (συμμετείχαν 14 σωματεία) και ο ανταγωνισμός σε υψηλό  επίπεδο. Σάββατο πρωί και το ανοικτό κολυμβητήριο της Ιτέας είχε γεμίσει ασφυκτικά από τους αθλητές και τις αθλήτριες των σωματείων, αλλά και από γονείς που συνόδευαν τα παιδιά τους.
Ο Υδραϊκός από την πρώτη στιγμή κέρδισε τις εντυπώσεις στην κερκίδα με τα συνθήματα και τους ύμνους της ομάδας! Τα φλας άναψαν και μετά τους καθιερωμένους χαιρετισμούς και τις οδηγίες από την επιτροπή των αγώνων ξεκίνησαν οι αγώνες. Με την εκκίνηση στο πρώτο αγώνισμα φάνηκε η αγωνιστική διάθεση για μεγάλους χρόνους και ρεκόρ!
Τόσο το Σάββατο (πρωί – απόγευμα), όσο και την Κυριακή το πρωί  οι αθλητές και  οι αθλήτριες του Υδραϊκού με δύναμη και πάθος,  συναγωνίστηκαν αθλητές και αθλήτριες με τρομερή φυσική κατάσταση και τεχνική . Παρόλο αυτά κατάφεραν να αποδείξουν ότι ακόμη και με δύο μήνες μόνο εντατικές προπονήσεις το καλοκαίρι στην Ύδρα, μπορούν να σταθούν ψηλά αγωνιστικά και να κερδίσουν τις εντυπώσεις και τα μετάλλια! Επιβραβεύεται έτσι η  προσπάθεια που ξεκίνησε πριν πέντε χρόνια για τη δημιουργία της αγωνιστικής ομάδας του Υδραϊκού σε σωστές βάσεις, με οργάνωση και προγραμματισμό, αλλά και την καταπληκτική δουλειά που επιτελεί η προπονήτρια του Ομίλου κα. Ασπασία Παπαδάκη. Χρειάζεται απ’ όλους στήριξη της ομάδας, περισσότερος χρόνος προπονήσεων και ενίσχυση με νέους αθλητές και αθλήτριες, ώστε να υπάρχει συνέχεια, αγωνιστική βελτίωση και περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον!

Την ομάδα αποτελούσαν οι παρακάτω κολυμβητές/τριες:
Αγγελόπουλος Γιάννης, Αναργύρου Βέννυ, Αναργύρου Μιχάλης (1 αργυρό, 2 χάλκινα), Βασιλείου Κατερίνα (2 χάλκινα), Βασιλείου Σταματία, Βούλγαρη Κέλλυ (1 αργυρό, 1 χάλκινο), Ζώτα Ζωή, Θεοδωρίδη Βάλια (1 χάλκινο), Μαρκαντώνη Ματίνα (1 χάλκινο), Μάρκου Αλίκη, Μάρκου Μαρίνα (1 αργυρό), Νομικός Γιώργος, Παγάνη Ιωάννα (1 αργυρό), Παγάνης Μπάμπης (3 χρυσά), Ρονιώτης Ανδρέας, Ρούσση Ζωή (1 χάλκινο), Ρούσση Ρένα, Σαράντη Φυλλίνα, Σκόρρας Γιώργος, Τσιτσιπά Κρυσταλλία (1 χρυσό, 2 αργυρά)

Αρχηγός της αποστολής ήταν το μέλος του Δ.Σ του Υ.Ν.Ο., Σωτήρης Σταθάκης , που ακόμη μια φορά απέδειξε πως με το "βαρύ" όνομα και το κύρος του στο χώρο του αθλητισμού μπορεί να εκπροσωπεί επάξια τον Όμιλο στις διοργανώσεις.

Προπονήτρια ήταν η κα. Παπαδάκη Ασπασία, που όλο το καλοκαίρι με μεθοδικότητα και επιμονή προετοίμασε την ομάδα για τους αγώνες, καταφέρνοντας για άλλη μια φορά αρκετοί αθλητές και αθλήτριες να ανέβουν στο βάθρο των νικητών, αλλά και πολλοί/ες να κερδίσουν μια θέση στην οχτάδα.

Από το Δ.Σ του Υδραϊκού Ναυτικού Ομίλου την αποστολή συνόδευσαν:  ο κ. Θεοφάνης Κεφαλλωνίτης, ο κ. Λινάρδος Πιτσιλός, η κα. Αναστασία Μαυρομάτη, ο κ. Δημήτρης Μπαρτσιώκας και ο κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης, στηρίζοντας με την παρουσία τους την ομάδα και εκπροσωπώντας τον Όμιλο στην Ιτέα.
Μπράβο σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την αγωνιστικότητα και το ήθος που επέδειξαν, εντός και εκτός πισίνας, και ευχόμαστε του χρόνου να έχουν περισσότερες επιτυχίες!

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ