Γρηγοριάδης: «Παράδοση στην κολύμβηση ο Άρης»

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου 2011

Με αφορμή αυτή την επίσκεψη, ο αθλητής του Άρη, μίλησε στον επίσημο ραδιοφωνικό σταθμό του συλλόγου, τόσο για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες όσο και για την προσωπική του απόδοση.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM»:
Για την επίσκεψη που πραγματοποίησε
στις ακαδημίες: «Ήταν πολύ ωραία. Είναι ένα ευχάριστο περιβάλλον και χάρηκα που είδα πολλά νέα παιδιά τα οποία ήταν ενθουσιασμένα που κολυμπούσαν.
Τα παιδιά ήταν μικρών ηλικιών. Μπορούν να μεγαλώσουν στο χώρο της κολύμβησης και αν τους αρέσει να ασχοληθούν επαγγελματικά και να κάνουν πρωταθλητισμό. Πάντως ότι και να κάνουν, η κολύμβηση θα τα βοηθήσει, καθώς κάνει καλό στο σώμα και χαρίζει υγεία.
Το κολυμβητήριο είναι ιδανικό για τις μικρές ηλικίες γιατί είναι ένα καθαρό περιβάλλον και απαρτίζεται από ανθρώπους που αγαπούν αυτό που κάνουν».

Για τη δουλειά που γίνεται στον Άρη: «Πάντα ο Άρης είχε παράδοση στην κολύμβηση. Αυτό που κάνει είναι να επικεντρώνεται πιο πολύ στην ποιότητα και όχι στην ποσότητα, κάτι που έχει αποτέλεσμα αν δούμε τα μετάλλια που έχουν έρθει στο σύλλογο».
Για την δική του απόδοση κατά τη φετινή χρονιά: «Είμαι αρκετά ικανοποιημένος αν και υπάρχουν πολλές δυσκολίες στον αθλητισμό λόγω της οικονομικής κρίσης. Η κολύμβηση όμως έχει δείξει ότι κρατάει και βάζει τις βάσεις για την Ολυμπιακή χρονιά. Παρόλα αυτά χρειαζόμαστε σε κάποια θέματα και την βοήθεια της Πολιτείας».
Για τις ερχόμενες αγωνιστικές του υποχρεώσεις: «Η χρονιά τώρα ξεκίνησε για μένα, μια ολυμπιακή χρονιά. Το Μάρτιο έχω τους Πανευρωπαϊκούς αγώνες και το καλοκαίρι τους Ολυμπιακούς. Πιστεύω πως θα είναι από τις δυσκολότερες χρονιές της καριέρας μου».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ