Μπας και βγει από το... γύψο

Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου 2011

Πάω στο μέλλον, κοιτάζοντας πίσω. Η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης Ανδρών, η «ναυαρχίδα» της ΚΟΕ, τα τρία τελευταία χρόνια βρίσκεται εγκλωβισμένη στις λάθος επιλογές. Σε σχέση με τα υπόλοιπα εθνικά συγκροτήματα που βρίσκονται στον αφρό
(Εθνική Γυναικών, Νεανίδων, Εφήβων, Νέων Ανδρών) η ομάδα των οκτώ συνεχόμενων συμμετοχών σε Ολυμπιακούς Αγώνες είναι σαν να έχει μπει στο ναυπηγείο για εργασίες επιδιόρθωσης και παραμένει ερμητικά εκεί.
Αυτό το ράβε ξήλωνε που γίνεται αμέσως μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου δεν έχει σταματημό. Πρώτα η απόφαση του προέδρου της ΚΟΕ, Δημήτρη Διαθεσόπουλου, να διώξει χωρίς καμία λογική τους παίκτες άνω των 30, μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Επειτα η φυγή του -παγκόσμιου πρωταθλητή σήμερα- Σάντρο Καμπάνια, η επιλογή του Τάσου Δούμπα, η αποτυχία στο Ευρωπαϊκό του Ζάγκρεμπ και η έλευση στην τεχνική ηγεσία του Ντράγκαν Αντριτς, δείχνουν το αλαλούμ που επικρατούσε και πολύ πιθανόν να συνεχίζεται.
Η σταδιακή επιστροφή των κομμένων παικτών ασφαλώς και μαρτυρά πόσο λάθος ήταν η προ τριετίας κίνηση για ριζική ανανέωση μέσα σε μια νύχτα. Παράλληλα, όμως, καταδεικνύει και την έλλειψη εμπιστοσύνης σε παίκτες που θα αποτελούσαν την «επόμενη μέρα» στην Εθνική. Η προ εβομάδων κλήση του Κώστα Κοκκινάκη, προχθές του μεγάλου αρχηγού Γιώργου Αφρουδάκη, κι ενώ έπονται κι άλλες, έγιναν με την ελπίδα μπας και η εθνική ομάδα καταφέρει εν τέλει το ερχόμενο καλοκαίρι να είναι στο Λονδίνο. Η περίφημη και ουσιαστική ανανέωση μπορεί -για μια ακόμα φορά- να περιμένει.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ