«Δαίμονες» και στην καθαριότητα!

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011


Οι αθλητές από τα τμήματα υδατοσφαίρισης και κολύμβησης του ΝΟ Πατρών πρωτοπορούν. Ο Όμιλος αποφάσισε να πάρει μέρος στον καθαρισμό του νέου λιμανιού της Πάτρας, συμμετέχοντας με αυτόν τον τρόπο στο πρόγραμμα «Καθαρίζουμε την Ελλάδα – Ομορφαίνουμε την Ελλάδα»
Οι πολίστες
και οι κολυμβητές του ΝΟ Πατρών έδωσαν ραντεβού για το πρωί (10 πμ) του Σαββάτο (24/9) προκειμένου να καθαρίσουν το νέο τμήμα του λιμανιού της Πάτρας, στην Ακτή Δυμαίων.

Η ανακοίνωση του ΝΟΠ αναφέρει τα εξής:
«Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών ανέλαβε την πρωτοβουλία σε συνεργασία με τον Δήμο Πατρέων να οργανώσει και στην Πάτρα δράσεις καθαρισμού του θαλασσίου μετώπου της πόλης μας, συμμετέχοντας στην πανελλήνια εκστρατεία του ΣΚΑΪ «Καθαρίζουμε την Ελλάδα – Ομορφαίνουμε την Ελλάδα».
Ο Ναυτικός Όμιλος Πατρών έχοντας σημαντική παρουσία στον αθλητισμό και ουσιαστική συμμετοχή στα κοινωνικά δρώμενα της πόλης μας στα 82 χρόνια της ιστορίας του, δίνει σήμερα το «παρών» και σε δράσεις προστασίας και αναβάθμισης του αστικού περιβάλλοντος.
Κινητοποιώντας τους αθλητές και τα μέλη του σε δράσεις καθαρισμού ο ΝΟΠ, φιλοδοξεί να ευαισθητοποιήσει τους συμπολίτες και ιδιαίτερα τους νέους της πόλης για την αισθητική και περιβαλλοντική υποβάθμιση του παραθαλάσσιου χώρου από την συνεχιζόμενη κατάχρηση και αδιαφορία
Θεωρεί αυτό ως μια ελάχιστη προσφορά προς την Πάτρα, από όπου αντλεί την ύπαρξή του και χρωστά την ιστορία του, συμβάλλοντας με το παράδειγμα του για ανάληψη περισσότερων δράσεων με στόχο την βελτίωση του περιβάλλοντος και της ποιότητας ζωής στην πόλη μας.
«Αθλητικό ήθος – ενεργοί πολίτες – όμορφη πόλη – καθαρή θάλασσα ανοικτή σε όλους». Όλοι μαζί – κολυμβητές και διοίκηση του ΝΟΠ, με την συνεργασία του ΣΚΑΪ, και του Δήμου Πατρέων καλούν και άλλους νέους, μαθητές, γονείς, συγγενείς, φίλους, γείτονες να δημιουργήσουν ομάδες καθαρισμού και να αναλάβουν δράση για τον καθαρισμό του θαλάσσιου μετώπου της πόλης μας.
Το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στις 10 το πρωί: Καθαρισμός του νέου Λιμανιού της Πάτρας σε συνεργασία με το Ναυτικό Όμιλο Πατρών. Σημείο συνάντησης: Οι εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Πατρών στο Νέο Λιμάνι της πόλης (απέναντι από την ΔΕΗ).
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ