Διαθεσόπουλος: «Βλέποντας και κάνοντας»

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

Ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος πριν από τη διαδικασία της κλήρωσης των πρωταθλημάτων υδατοσφαίρισης της Α1 ανδρών και γυναικών αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που υπάρχουν και βάζουν σε κίνδυνο την ομαλή διεξαγωγή
των πρωταθλημάτων.

Αναλυτικά ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος είπε:
“Αυτή τη χρονιά ξεκινάμε και αυτό που λέμε είναι βλέποντας και κάνοντας” ήταν η χαρακτηριστική ατάκα του Δημήτρη Διαθεσόπουλου, αναφορικά τόσο με τα οικονομικά προβλήματα, αλλά και αυτά των εγκαταστάσεων.
Ερχόμαστε από ένα καλοκαίρι με τεράστιες επιτυχίες για το πόλο σε επίπεδο εθνικών ομάδων, επιτυχίες που το κάνουν με διαφορά το κορυφαίο ομαδικό σπορ στη χώρα μας. Κι όμως αυτές οι επιτυχίες φαίνεται ότι ενοχλούν κάποιους, αλλά το κυριότερο είναι ότι βρίσκονται κάτω από τη βαριά σκιά των προβλημάτων που ζει η ελληνική κοινωνία.
Εμείς μέσα από δυσκολίες καταφέραμε και μείναμε όρθιοι, όμως πολύ φοβάμαι ότι η χρονιά που έρχεται θα είναι ακόμα πιο δύσκολη.
Σε οικονομικό επίπεδο δεν ξέρουμε τη ροή των χρημάτων στην Ομοσπονδία από την Πολιτεία, αυτά που έχουμε πάρει είναι λιγότερο του πενήντα τοις εκατό του προϋπολογισμού και το χειρότερο είναι ότι δεν παίρνουμε κάποιες καθαρές απαντήσεις από την Πολιτεία.
Ξεκινάμε το 2012 με χρήματα του 2011. Εχουμε φτάσει το μόνο που να κάνουμε είναι να πληρώνουμε μισθοδοσίες, την εφορία και το ΙΚΑ. Αλλά η δουλειά μας δεν είναι αυτή, η δουλειά των Ομοσπονδιών είναι να παράγουν έργο.
Σε επίπεδο εγκαταστάσεων υπάρχει ο κίνδυνος μεσούσης της περιόδου να μην έχουμε πισίνες για να γίνονται τα παιχνίδια. Είναι κάτι που βιώσαμε τη χρονιά που πέρασε. Τώρα με την απόφαση της κυβέρνησης να φορολογήσει το πετρέλαιο θέρμανσης ίσα με το πετρέλαιο κίνησης, αυτό ανεβάζει αυτόματα κατά τριάντα τοις εκατό το κόστος λειτουργίας των κολυμβητηρίων. Η εύκολη λύση για την κυβέρνηση είναι να πει τα κλείνω ή τα υπολειτουργώ, εμείς πλέον δεν μπορούμε να κοιτάμε το μέλλον, αλλά μόνο το σήμερα, πώς θα επιβιώσουμε”.
«Να διαχειριστούμε τη μιζέρια μας»
Ο πρόεδρος της ΚΟΕ αναφέρθηκε και στην Ολομέλεια της ΕΟΕ που θα γίνει το απόγευμα της Τετάρτης (21/9), με την παρουσία του γγ Αθλητισμού, Παναγιώτη Μπιτσαξή: “Θα μαζευτούμε για να διαχειριστούμε τη μιζέρια μας, δεν είμαι αισιόδοξος, αλλά ίσως να σώσουμε κάτι”.
*** Να σημειώσουμε ότι τα πρωταθλήματα της Α1 ανδρών και γυναικών θα είναι και αυτή τη χρονιά υπό τη σκέπη της ΕΡΤ, με εξαίρεση τον Ολυμπιακό που έχει συμφωνία με το συνδρομητικό.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ