Στην εθνική μέσω ΝΕΠ η Ντελ Σότο

Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011


Το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση της Πατρίτσια Ντελ Σότο έκανε η ΝΕ Πατρών. Η ομάδα της Αχαϊας συμφώνησε το πρωί της Δευτέρας (12/9) με την πρώην τερματοφύλακα της Βουλιαγμένης, η οποία αλλάζει πόλη και εθνικότητα.
Η τριάντα ενός Ισπανίδα τερματοφύλακας, για την οποία από πέρυσι είχαν
αρχίσει οι κινήσεις για να πάρει την ελληνική υπηκοότητα, μετά την λύση της συνεργασίας της με τη Βουλιαγμένη περίμενε να βρει ομάδα στην Ελλάδα, καθώς δεν ήθελε να φύγει από τη χώρα μας.
Αρχικά υπήρξε η σκέψη να ακολουθήσει την τεχνικό της από τη Βουλιαγμένη, Αλεξία Καμμένου στον Νηρέα Χαλανδρίου και στην Α2, όπου σημειωτέον δεν μπορούν να αγωνίζονται αλλοδαπές αθλήτριες, αλλά μετά το «διαζύγιο» της Καμμένου με τον Νηρέα, βρέθηκε ξανά σε αναζήτηση ομάδας στην χώρα μας.
Η ΝΕ Πατρών εδώ και καιρό είχε στόχο την Ντελ Σότο και αφού είδαν ότι δεν υπήρχε περίπτωση η τερματοφύλακας να πάει στο Χαλάνδρι, έκαναν την πρόταση συνεργασίας που αποδέχτηκε.
Το σημαντικό είναι ότι οι άνθρωποι της ΝΕΠ αποκτούν την Ντελ Σότο ως Ελληνίδα, θα κοιτάξουν να αποκτήσουν και ξένη παίκτρια, καθώς έχουν πάρει όλες τις διαβεβαιώσεις ότι το θέμα απόκτησης της ελληνικής υπηκοότητας θα κλείσει αισίως μέσα στις επόμενες εβδομάδες.
Η παίκτρια θα έρθει από την Βαρκελώνη στην Ελλάδα την τρέχουσα εβδομάδα, ενώ μέχρι το τέλος του μήνα θα θεωρείται και με τη βούλα Ελληνίδα.

Ανοίγει ο δρόμος για την εθνική ομάδα
Από τη στιγμή που η Πάτι Μτελ Σότο γίνει Ελληνίδα, αυτόματα σημαίνει ότι θα μπορεί να παίξει με την εθνική ομάδα. Δεν είναι τυχαίο ότι μετά το παγκόσμιο πρωτάθλημα της Ρώμης το 2009 δεν υπερασπίστηκε ποτέ ξανά την εστία της εθνικής ομάδας της Ισπανίας και οι λόγοι ήταν προφανείς.
Αναφερόμαστε σε μια από τις κορυφαίες πορτιέρο στον κόσμο τα τελευταία χρόνια, που ήρθε στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο του 2005 για λογαριασμό του Εθνικού, πέρασε από τον Ολυμπιακό, ενώ είχε τεράστια συμβολή στα δύο Τσάμπιονς Καπ που πήρε η Βουλιαγμένη το 2009 και το 2010 στο Κίρισι και την Κέρκυρα, αντίστοιχα.
Αλλωστε και ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Γιώργος Μορφέσης κατά καιρούς δεν έχει κρύψει τον ενθουσιασμό του στην ιδέα να έχει στη διάθεσή του την Πάτι Ντελ Σότο.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ