Βράβευσε τους αθλητές του το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας!

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Τους αθλητές και τις αθλήτριες που διακρίθηκαν σε Παγκόσμιο επίπεδο αλλά και εκείνους που ξεχώρισαν στο στρατιωτικό πρωτάθλημα και ανήκουν στα Σώματα Ασφαλείας βράβευσε σήμερα (27/9) ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας. Πιο συγκεκριμένα, ο Πάνος Μπεγλίτης, παρουσία και του Γενικού Γραμματέα
Αθλητισμού Πάνου Μπιτσαξή βράβευσε όσους διακρίθηκαν στις διεθνείς διοργανώσεις που έλαβαν μέρος το φετινό καλοκαίρι.
Μεταξύ των διακριθέντων είναι και αρκετοί αθλητές του υγρού στίβου, όπως ο πρωταθλητής κόσμου Σπύρος Γιαννιώτης και οι επίσης πρωταθλήτριες κόσμου Αντιγόνη Ρουμπέση, Κική Λιόση, Γιούλη Λαρά και Άντυ Μελιδώνη.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, απευθυνόμενος προς τους αθλητές και τις αθλήτριες τόνισε χαρακτηριστικά ότι «σε ιδιαίτερα δύσκολους καιρούς που βιώνουν η χώρα και ο ελληνικός λαός, η επιτυχία σας στέλνει ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Και επιβεβαιώνει ότι οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας μπορούν να έχουν και να υπερασπιστούν, έναν ισχυρό κοινωνικό ρόλο, μέσα από τις αθλητικές και γενικότερα πολιτιστικές τους δραστηριότητες. Έτσι θέλουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας. Με ισχυρό, εξωστρεφή κοινωνικό ρόλο, με  κοινωνική ευαισθησία μέσα στην ελληνική κοινωνία, να δίνουν το παράδειγμα στη νέα γενιά της πατρίδας μας».

Από την πλευρά του, ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, Κωνσταντίνος Σπηλιόπουλος ανέφερε ότι «είναι μεγάλη τιμή για την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας να βραβεύει σήμερα τους κορυφαίους αθλητές της χώρας μας που διακρίθηκαν και κατέκτησαν μετάλλια σε πρόσφατα παγκόσμια πρωταθλήματα. Η χαρά μας είναι διπλή διότι οι αθλητές αυτοί είναι  στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας. Μας εκπροσώπησαν επάξια σε πολλά μέρη του κόσμου. Διακρίθηκαν και κέρδισαν μετάλλια κάνοντάς μας υπερήφανους. Ένα μεγάλο ποσοστό των αθλητών και αθλητριών των Ε.Δ και Σ.Α συμμετέχει στις Εθνικές ομάδες και είναι οι καλύτεροι πρεσβευτές της χώρας μας. Οι Ένοπλες Δυνάμεις είναι η μήτρα του αθλητισμού μας. Οι επιτυχίες των αθλητών μας δίνουν λάμψη στην πατρίδα μας ιδιαίτερα τώρα που το έχει μεγάλη ανάγκη».
Αναλυτικά οι αθλητές και οι αθλήτριες του υγρού στίβου που βραβεύθηκαν είναι οι εξής:
Έφεδρος Ανθυποπλοίαρχος Σπυρίδων Γιαννιώτης, ο οποίος κατέλαβε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα κολύμβησης στη Σαγκάη.
Έφεδρος Ανθυποπλοίαρχος Γεωργία Λαρά, μέλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης που κατέλαβε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στη Σαγκάη.
Έφεδρος Ανθυποπλοίαρχος Αντιγόνη Ρουμπέση, μέλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης που κατέλαβε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στη Σαγκάη.
Έφεδρος Υποσμηναγός Κυριακή Λιόση, μέλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης που κατέλαβε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στη Σαγκάη.
Ανθυποπλοίαρχος Λιμενικού Σώματος Αντιόπη Μελιδώνη, μέλος της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης που κατέλαβε την πρώτη θέση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης στη Σαγκάη.
Στρατιώτης Γεώργιος Αρυμπλιάς, ο οποίος κατέλαβε τη 2η και την 3η θέση στην κολύμβηση στους 5ους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες του CISM στη Βραζιλία.
Στρατιώτης Δημήτριος Χασιώτης, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στην κολύμβηση στους 5ους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες του CISM στη Βραζιλία.
Στρατιώτης Αλέξανδρος Σκουτέλας, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στην κολύμβηση στους 5ους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες του CISM στη Βραζιλία.
Ναύτης Κων/νος Σιώκος, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στην κολύμβηση στους 5ους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες του CISM στη Βραζιλία.
Ναύτης Μιχαήλ Κικιλής, ο οποίος κατέλαβε την 3η θέση στην κολύμβηση στους 5ους παγκόσμιους στρατιωτικούς αγώνες του CISM στη Βραζιλία.
Προπονητής κολύμβησης: Έφεδρος Ανθυπολοχαγός Δημήτριος Μαγγανάς.
ΠΗΓΗ:aquaticsnews

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ