Πετράκης: «Καλύτερα από ό,τι περιμέναμε»

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2011


Ευχαριστημένος από την παρουσία της εθνικής ομάδας νέων γυναικών και την έκτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Τεργέστης, εμφανίστηκε ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πετράκης. Αναφέρθηκε στο μικρό μέσο ηλικίας της εθνικής ομάδας
και την απειρία που φάνηκε στα νοκ άουτ παιχνίδια, ενώ έκανε κι ένα μίνι απολογισμό στην παρουσία των γυναικείων εθνικών συγκροτημάτων αυτό το καλοκαίρι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Πετράκης έχοως ως εξής:
«Η ομάδα πήγε εξαιρετικά, πραγματοποίησε πολύ καλές εμφανίσεις, πήγαμε καλύτερα και από ό,τι περιμέναμε. Από την αρχή της διοργάνωσης γνωρίζαμε τις δυσκολίες. Ολες οι μεγάλες ομάδες είχαν από τέσσερις μέχρι εφτά πολίστριες που μετείχαν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Σαγκάης, τη στιγμή που εμείς είχαμε μόνο την Τσουκαλά.
Είχαμε το μικρότερο μέσο όρο ηλικίας στη διοργάνωση. Παρόλα αυτά τα παιδιά αντεπεξήλθαν πολύ καλά στο επίπεδο των αγώνων και έφεραν ένα καλό αποτέλεσμα. Κοίταξαν στα ίσα τις αντιπάλους τους και απέδειξαν ότι ανήκουμε στις κορυφαίες ομάδες του κόσμου.

Επιπλέον, αυτή η ομάδα δεν είχε καθόλου εμπειρία και φάνηκε στο χιαστί παιχνίδι με την Αυστραλία. Η φετινή χρονιά ήταν φανταστική για το γυναικείο πόλο. Ζήσαμε πολύ μεγάλες στιγμές, τις οποίες για να επαναλάβουμε θα πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, να έχουμε καμπ, παιχνίδια, τουρνουά. Επόμενος στόχος είναι το παγκόσμιο πρωτάθλημα νεανίδων το Δεκέμβρη του 2012 στο Περθ. Το καλοκαίρι του 2012 υπάρχει και το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα νέων γυναικών στη Ρωσία».

ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ