Στο Προεδρικό Μέγαρο οι νεάνιδες

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011


Το Προεδρικό Μέγαρο γέμισε το μεσημέρι της Τετάρτης (7/9) από νεανικά χαμόγελα και χρυσά μετάλλια. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Κάρολος Παπούλιας υποδέχτηκε την εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης νεανίδων η οποία πριν από μερικές ημέρες αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ευρώπης
στη Μαδρίτη.
Ο κ. Κάρολος Παπούλιας υποδέχτηκε εγκάρδια τις 13 παίκτριες και το προπονητικό τιμ (ομοσπονδιακός τεχνικός Κώστας Πετράκης, συνεργάτης Στέφανος Λέανδρος, έφορος Μπάμπης Τρούλος), συνεχάρη μία-μία τις πολίστριες και τα υπόλοιπα μέλη και τους ευχήθηκε και άλλες επιτυχίες στο μέλλον.
Οι αθλήτριες προσέφεραν στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας μία μπάλα με τις υπογραφές τους και ένα σημαιάκι της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας.
Την ομάδα συνόδευσε ο πρόεδρος της ΚΟΕ, Δημήτρης Διαθεσόπουλος, ενώ στο Προεδρικό Μέγαρο βρέθηκε και ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού, Πάνος Μπιτσαξής.
Να σημειωθεί ότι τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είχε επισκεφθεί τις πρώτες ημέρες του Αυγούστου και η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών μετά τον θρίαμβό της στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη.
Ο Δημήτρης Διαθεσόπουλος μετά το τέλος της συνάντησης είπε: «Αποτελεί μεγάλη τιμή και χαρά για μας να μας δέχεται ξανά φέτος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας. Μας υποδέχτηκε θερμά, συνεχάρη μία-μία τις πολίστριες και παρουσιάστηκε γνώστης της κατάστασης που επικρατεί στον ελληνικό αθλητισμό, των προβλημάτων που υπάρχουν στα ερασιτεχνικά αθλήματα και αυτών που αντιμετωπίζουν οι αθλητές και οι αθλήτριες.

Είπε μάλιστα πως η Πολιτεία θα πρέπει να δίνει σε αυτά τα παιδιά και όχι να κόβει, να τα βοηθά και να τους προσφέρει παραπάνω πράγματα. Η πολιτεία θα πρέπει να δίνει εκεί που αξίζει και να κόβει από εκεί που δεν αξίζει».
ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ