Λοράντος: «Κομμένοι και ραμμένοι για εμάς»

Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Η Βουλιαγμένη όχι απλά ξεπέρασε το άγχος του πρώτου επίσημου αγώνα, αλλά πέτυχε με το παραπάνω το στόχο της, κερδίζοντας την Γιαντράν Χέρτσεγκ Νόβι με 12-5, βάζοντας τις βάσεις πρόκρισης στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο τεχνικός της Τεό Λοράντος σε δηλώσεις του στο SentraGoal λίγη ώρα μετά το τέλος του αγώνα, έπλεξε το εγκώμιο για την απόδοση των παικτών και ιδιαίτερα για τις δύο σημαντικές προσθήκες που έγιναν το καλοκαίρι με την απόκτηση από τον Ολυμπιακό του Χρήστου Αφρουδάκη και του Μανώλη Μυλωνάκη.
«Ηταν οι δύο παίκτες που θέλαμε το καλοκαίρι, πήγαν πολύ καλά, είναι κομμένοι και ραμμένοι γι αυτό που θέλουμε να δημιουργήσουμε» είπε χαρακτηριστικά για τους Χρ. Αφρουδάκη και Μυλωνάκη και συμπλήρωσε.
«Όλα τα παιδιά πρόσφεραν, παίξαμε πολύ καλή άμυνα, δείξαμε χαρακτήρα απέναντι σε μια σημαντική ομάδα από το Μαυροβούνιο. Είναι μια νίκη που θα δώσει ψυχολογία και αυτοπεποίθηση στην ομάδα. Θέλουμε να πάμε στον επόμενο γύρο και εκεί να δώσουμε άλλα έξι παιχνίδια με μεγάλες ομάδες της Ευρώπης, γιατί αυτά τα παιχνίδια θα είναι το καλύτερο φροντιστήριο για εμάς».
Χρ. Αφρουδάκης: «Πρέπει να είμαστε καλύτερη με Ποζίλιπο»
Ο Χρήστος Αφρουδάκης σκόραρε τα πρώτα του πέντε γκολ στην επιστροφή του μετά το 2004 στη Βουλιαγμένη, οδηγώντας την ομάδα στη σημαντική νίκη επί της Γιαντράν.
«Σημασία δεν έχει τι κάνω εγώ, αλλά η ομάδα» είπε στο SentraGoal ο διεθνής περιφερειακός για να συμπληρώσει.
«Είναι σημαντικό ότι ξεκινήσαμε με νίκη, ναι παίξαμε καλή άμυνα, αλλά απέναντι τόσο στην Ποζίλιπο όσο και την Οραντέα θα χρειαστεί να είμαστε ακόμα καλύτεροι».
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ