Κόπηκαν αγώνες του Γιαννιώτη...

Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

Την Τετάρτη άκουγε υποσχέσεις για στήριξη στον ερασιτεχνικό αθλητισμό από τα χείλη των εκπροσώπων της Επιτροπής Μορφωτικών Υποθέσεων της Βουλής και την Πέμπτη μάθαινε ότι «κόπηκαν» οι πρώτοι αγώνες με τους οποίους θα άρχιζε την προετοιμασία του
αυτήν την κρίσιμη ολυμπιακή χρόνια.Οταν οι περικοπές στον αθλητισμό αγγίζουν σε τόσο μεγάλο βαθμό ακόμα και τον παγκόσμιο πρωταθλητή στα 10 χλμ. κολύμβησης στην ανοιχτή θάλασσα, Σπύρο Γιαννιώτη, τότε όλοι οι υπόλοιποι αθλητές μάλλον θα πρέπει να κλαίνε τη μοίρα τους!

Το ταμείο της κολυμβητικής ομοσπονδίας είναι μείον λόγω των περικοπών, και αυτή ανακοίνωσε στον αθλητή τού Νίκου Γέμελου, που θα είναι ένα από τα γερά της χαρτιά στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, ότι δεν μπορεί να του καλύψει τα έξοδα της συμμετοχής του στα Παγκόσμια Κύπελλα που θα διεξαχθούν στο Σάντου (25 Σεπτεμβρίου) και στο Χονγκ Κονγκ (2 Οκτωβρίου).

Με αυτούς τους αγώνες θα άρχιζε η ολυμπιακή προετοιμασία του Σπύρου Γιαννιώτη, ο οποίος τόνισε: «Ξέρω ότι υπάρχει οικονομικό πρόβλημα, αλλά αυτοί οι αγώνες είναι πολύ σημαντικοί για μένα. Εχω καμία όρεξη να κολυμπήσω σ' αυτούς τους δύο βούρκους; Οχι, αλλά πρέπει! Εχω την αίσθηση ότι θα λυθεί αυτό το θέμα και προς τα εκεί κλίνουμε. Γίνονται προσπάθειες».


Η Τσουκαλά και στις Νέες Γυναίκες

Με την παγκόσμια πρωταθλήτρια της Εθνικής Γυναικών, Χριστίνα Τσουκαλά, στη σύνθεσή της θα μετάσχει η Εθνική Νέων Γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Τεργέστης (11-17 Σεπτεμβρίου). Η ομάδα: Χρυσούλα Διαμαντοπούλου, Στεφανία Τερεφού (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Στεφανία Χαραλαμπίδου, Ιωάννα Χαραλαμπίδου, Αλκηστη Μπενέκου, Ιόλη Μπενέκου, Κατερίνα Ζάντου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ιουλία Γαρυφάλλου.


Στο μεταξύ, ανακοινώθηκε και η αποστολή της Εθνικής Εφήβων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Ριέκα (11-18/9): Νικήτας Παρασκευόπουλος, Θανάσης Μπεζιλιώτης (τερματοφύλακες), Κώστας Γούβης, Γιώργος Δερβίσης, Βαγγέλης Ποταμιάνος, Νίκος Αλβέρτης, Μανώλης Σολανάκης, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Νίκος Προσινικλής, Μάριος Χατζηγούλας, Δημήτρης Λάππας, Γιώργος Φωκάς, Χρήστος Λουιζίδης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ