Η διαφορά τερμάτων ο στόχος

Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Η δεκατριάδα που θα τεθεί απέναντι στην ομάδα πόλο της Σλοβακίας για τα πλέι οφ των προκριματικών του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν θα γίνει σήμερα γνωστή από τον Ντράγκαν Αντριτς. Ο ομοσπονδιακός προπονητής ήδη έχει καταλήξει στους περισσότερους
από τους παίκτες που θα στελεχώσουν την Εθνική στο αυριανό κρίσιμο ματς με τους Σλοβάκους (Κολυμβητήριο Λαιμού, 7 μ.μ.) και σήμερα θα αποφασίσει οριστικά ποιοι από τους 15 (Καραμπέτσος, Μυλωνάκης, Μιράλης, Δελακάς, Κοκκινάκης, Θεοδωρόπουλος, Αφρουδάκης Χ., Φουντούλης Ι. , Αφρουδάκης Γ., Ντόσκας, Βουλγαράκης, Βλαχόπουλος, Τσαλκάνης) που χρησιμοποίησε στο φιλικό με τους Ισπανούς την Τετάρτη θα φορέσουν το εθνόσημο.
Παρ' όλο που όλοι χρίζουν φαβορί την Εθνική για το ματς με τους Σλοβάκους οι διεθνείς δεν εφησυχάζουν. Συμφωνούν ότι η Ελλάδα είναι το φαβορί, μα όλοι επισημαίνουν ότι πρόκειται για επικίνδυνο ματς, στο οποίο η ελληνική ομάδα δεν χρειάζεται απλά τη νίκη, αλλά πρέπει να την εξασφαλίσει και με διαφορά περίπου τεσσάρων τερμάτων, ώστε στον επαναληπτικό στο Κόζιτσε να είναι ήρεμη και να μη ρισκάρει την πολυπόθητη πρόκριση.
Ο μεγάλος στόχος είναι η πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, την οποία θα κυνηγήσει η Εθνική στο προολυμπιακό τουρνουά του Καναδά Ομως, για να έχει δικαίωμα συμμετοχής σε αυτό, θα πρέπει να είναι παρούσα στο Αϊντχόφεν.
Χθες, στην τελευταία κοινή προπόνηση με τους Ισπανούς, η ομάδα δούλεψε κυρίως την επίθεση στον παίκτη παραπάνω και την άμυνα στον παίκτη λιγότερο. Στο φιλικό διπλό που διήρκεσε τρία δωδεκάλεπτα οι επιθέσεις με παίκτη παραπάνω παίζονταν δύο φορές και από τις δύο ομάδες. Επίσης έπειτα κάθε γκολ που σημείωνε μια ομάδα είχε bonus επίθεση με παίκτη παραπάνω.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ