Άρχισε να κινείται πλέον και η Α2...

Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2011

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει ο λαός μας, και αυτό πλέον φαίνεται ότι ισχύει και στην Α2. Οι μεταγραφές λοιπόν και οι μετακινήσεις παικτών και προπονητών ξεκίνησαν, παρά το ότι η μεταγραφική περίοδος μόλις άρχισε και μάλιστα τελειώνει...
σε περίπου 1 μήνα. Στην Λάρισα παραμένει ο προπονητής που τελείωσε πέρυσι την χρονιά (Γαλανόπουλος), και στόχος της ομάδας είναι η επάνοδος στην Α1. Υπάρχουν συνομιλίες με τον Κώστα Παππά προκειμένου να συνεχίσει στην ομάδα, ενώ αποκτήθηκε ο Αγγελος Μερκουριάδης από τον ΟΦΗ, και επέστρεψε (κατά πάσα πιθανότητα) ο Θοδωρής Νούσιος από τον ΝΟΠ.

Στην ΝΕΠ, ανέλαβε ο Βασίλης Λαμπάτος προπονητής και στην ομάδα επέστρεψε ο Κώστας Αντίοχος από τον ΝΟΠ. Επίσης μεταγράφηκε στην ομάδα της Πάτρας και ο Χάρης Χάνδανος.


Στον Ηρακλή Θεσσαλονίκης ανέλαβε προπονητής ο Φόντας Λεμπέσης, και η ομάδα θα στηριχτεί στις καλές υποδομές που έχουν δημιουργηθεί εκεί τα τελευταία χρόνια.


Η Κέρκυρα έψαχνε τερματοφύλακα, και τελικά πήρε τον Λαγωνικάκη από τα Χανιά. Επίσης, στην Κέρκυρα έχει μεταγραφεί ο Παύλος Μερκουριάδης από το Αργοστόλι, και είναι πιθανόν να αγωνιστεί εκεί και ο Φράγκος. Οι επαφές με τον Νίκο Μερκουριάδη είχαν αρνητικό αποτέλεσμα και ο παίκτης συζητά με διάφορες ομάδες της κατηγορίας, με την Λάρισα να είναι μία από τις πιθανές λύσεις για αυτόν. Από την Κέρκυρα πάντως πήρε μεταγραφή για τον ΝΟΠ ο 22χρονος Τοράκης.


Η Ηλιούπολη πραγματοποίησε μία πολύ καλή μεταγραφή, παίρνοντας τον Καφετζόπουλο από τον Παναθηναικό. Κοντά σε συμφωνία με την ομάδα του Νίκου Καραμανή είναι και ο πρώην φουνταριστός του Αργοστολίου, Θοδωρής Καστανάκης, ο οποίος όμως έχει ακόμα 2 ενδιαφέρουσες προτάσεις.


Η Γλυφάδα παρουσιάζεται ενισχυμένη, με δεδομένο ότι εντάχθησαν στην ομάδα οι Λάζαρης (από ΚΟΠΙ) και Φωτίου (από Πανιώνιο). Πιθανός στόχος φέτος της ομάδας η άνοδος στην Α1 μετά από 4 χρόνια περιπετειών στην Α2.


Ο Τρίτωνας Αμαρουσίου, άλλαξε προπονητή, και την ομάδα ανέλαβε ο Φίλιππος Σακέλης. Ο βασικός κορμός παρέμεινε, και αποχώρησε ο Ελυσαίος Κωνσταντόπουλος (ανήκει στον Πανιώνιο, αλλά δεν θα παίξει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης). Πιθανόν να ανηφορίσουν προς το Μαρούσι και κάποιοι νεαροί παίκτες άλλων ομάδων τους ο οποίους ο νυν προπονητής γνωρίζει καλά.


Η νεοφώτιστη Σύρος απέκτησε τον Γιάννη Παυλάκη από τον Ηλυσιακό, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Χάρη Βαφειάδη προκειμένου να παραμείνει στο ρόστερ, και με τον Ελυσαίο Κωνσταντόπουλο.


Ο Ηλυσιακός βρίσκεται σε αναζήτηση παικτών και πιθανή περίπτωση είναι η επιστροφή στην ομάδα μετά από αρκετά χρόνια του Παναγιώτη Γιάγκου.


Η άλλη ομάδα των Ιλισσίων, ο ΚΟΠΙ, έφερε πίσω τους δανεικούς προς τον Τρίτωνα Αμαρουσίου (Χελιώτης, Φλώτσιος, Δουκατάς και μάλλον και ο Μπουμπούκης), αλλά τα προβλήματα είναι τεράστια. Η διοίκηση έχει ανακοινώσει, ότι χρήματα δεν υπάρχουν και όσοι θέλουν θα αγωνιστούν δωρεάν στην ομάδα. Στόχος της διοίκησης φέτος, η εξόφληση των προηγούμενων παικτών. Επομένως, φαίνεται δύσκολο, να φτιαχτεί ομάδα αξιόλογη, που θα μπορέσει να διεκδικήσει κάτι καλό στο πρωτάθλημα, και η στήριξη στους μικρούς είναι πλέον υπεραπαραίτητη.


Στον Βόλο, και συγκεκριμένα στην ομάδα του ΟΥΚ, φαίνεται ότι ήρθε η ώρα (έτσι λένε οι πληροφορίες), να στηριχθούν πλέον στην πολύ καλή φουρνιά των 95άρηδων, πλαισιομένη από 2-3 έμπειρους παίκτες.

ΠΗΓΗ:news.multiproject.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ