Αλαλούμ με το Αργοστόλι-Παναθηναϊκός

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Το πρωτάθλημα της Α1 ανδρών ακόμα δεν έχει ξεκινήσει, αλλά τα πρώτα προβλήματα διεξαγωγής αγώνων της πρεμιέρας ήδη παρουσιάστηκαν. Συγκεκριμένα στον αέρα βρίσκεται αυτή τη στιγμή το παιχνίδι ανάμεσα στο Αργοστόλι και τον Παναθηναϊκό στην Κεφαλονιά.
Το παιχνίδι από την ημέρα της κλήρωσης έχει οριστεί να γίνει την Τετάρτη (5/10), αλλά ήδη για εκείνη την ημέρα υπάρχει πανελλαδική απεργία.
Ο Παναθηναϊκός, ο οποίος το τριήμερο 7-9 Οκτωβρίου θα είναι στην Κωνσταντινούπολη για τον όμιλο της β' προκριματικής φάσης του Γιούρο Καπ, ζήτησε ο αγώνας να γίνει τη Δευτέρα (3/10) για έχει χρόνο να προετοιμαστεί για τους ευρωπαϊκούς αγώνες, αλλά σε αυτό αντιδρά ο ΝΟΑ.
Η νεοφώτιστη ομάδα δεν θα έχει ούτε για μια προπόνηση τον Ιγκόρ Ρατσούνιτσα, που αγωνίζεται το Σάββατο με την εθνική ομάδα των Σκοπίων για τα πλέι οφ του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του Αϊντχόφεν.
Παράλληλα από το Αργοστόλι δεν θέλουν το παιχνίδι να γίνει την Τρίτη (4/10), γιατί το ωράριο των καταστημάτων δεν θα επιτρέψει στους φιλάθλους του Αργοστολίου να βρεθούν στο κολυμβητήριο.
Στόχος των ανθρώπων του ΝΟΑ είναι κάθε παιχνίδι στο νησί, ιδιαίτερα με τις μεγάλες ομάδες, να αποτελεί και μια γιορτή.
Επειτα από όλα αυτά, δεν αποκλείεται η επιτροπή πρωταθλήματος της ΚΟΕ, να αναβάλει το παιχνίδι και να πάει για αργότερα.
Παρουσιάστηκε η ομάδα
Στο μεταξύ στο Αργοστόλι έγινε και η επίσημη παρουσίαση της ομάδας, όπου ανάμεσά τους ήταν και τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.
Η ομάδα του Αργοστολίου ενέταξε στο δυναμικό της τους Γιάννη Θωμάκο, Ευάγγελο Δουδέση, Πέτρο Δουδέση, Ζάχο Αναστασιάδη, Κωνσταντίνο Μπουρνάζο, Ορέστη Σαλάχα, τον τερματοφύλακα Θοδωρή Πλατίδη, τον Χάρη Χαραλαμπόπουλο, ενώ τη θέση του ξένου θα καλύψει ο Ιγκόρ Ρατσούνιτσα.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ