Νέο επεισόδιο στην κόντρα Εθνικού-ΚΟΕ

Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Με μια επιστολή που έχει τη υπογραφή του πρόεδρου του συλλόγου Ν. Αναστασίου και του γενικού γραμματέα Γ. Τσάλτα, ο Εθνικός Πειραιά καταγγέλλει, όπως αναφέρει στην επιστολή, για τη  μεροληπτική στάση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, υπέρ του Ολυμπιακού, όσον αφορά στις μεταγραφές των ομογενών κολυμβητών και τη συμμετοχή τους, στους πανελλήνιους αγώνες.
Αναλυτικά η επιστολή:

Ο ΕΘΝΙΚΟΣΟΦΠΦ είναι αναγκασμένος να καταγγείλει για άλλη μια φορά την σε βάρος του απαράδεκτη, αντιδεοντολογική, εμπαθή και κόντρα στους κανόνες του ευ αγωνίζεσθαι συμπεριφορά της κολυμβητικής ομοσπονδίας.
Με μια φωτογραφική και πέρα από κάθε λογική διάταξη, στον νέο κανονισμό μεταγραφών της (άρθρο 3), η ΚΟΕ αποφάσισε ετσιθελικά να μην έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα πανελλήνια πρωταθλήματα κολύμβησης οι ομογενείς που παίρνουν μεταγραφή σε οποιοδήποτε σωματείο που ανήκει στη δύναμη της (τους επιτρέπει να αγωνίζονται μόνο σε ημερίδες και αγώνες άνευ ουσίας)..!
Η ΚΟΕ, επειδή δεν θα μπορούσε να απορρίψει ξανά τις αιτήσεις μεταγραφών των ομογενών κολυμβητών, τους οποίους θέλει να αποκτήσει ο ΕΘΝΙΚΟΣ για την νέα αγωνιστική περίοδο (και των οποίων τις εγγραφές απέρριψε αναίτια την προηγούμενη σεζόν), βρήκε άλλο τρόπο προκειμένου να εμποδίσει την ενίσχυση του σωματείου μας στο επόμενο πρωτάθλημα της ΟΠΕΝ κατηγορίας.
Αποδεικνύεται, πλέον, με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο ότι η ολυμπιακοκρατούμενη διοίκηση της ΚΟΕ δρα με τόσο φασιστικό και αήθη τρόπο, προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα του συμπολίτη μας τον οποίο θέλει να διατηρεί αιώνιο πρωταθλητή στην κολύμβηση, απαγορεύοντας σε κάθε άλλο σωματείο να ενισχυθεί και να διεκδικήσει στα ίσα τον τίτλο…
Όμως – για να δανειστούμε και μια φράση που χρησιμοποιεί συχνά ο έχων το γενικό πρόσταγμα της συγκεκριμένης ομοσπονδίας – έχουσιν γνώσιν οι φύλακες…
ΠΗΓΗ:aquaticsnews.com

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ