Τελευταία εβδομάδα των μεταγραφών

Τρίτη 6 Σεπτεμβρίου 2011

Τελειώνει η μεταγραφική περίοδος στο τέλος της εβδομάδας και οι περισσότερες ομάδες είναι σίγουρο ότι θα ενεργοποιηθούν προκειμένου να βάλουν τις τελευταίες πινελιές στο ρόστερ.
Μέχρι τώρα, οι μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί είναι πραγματικά πολλές, και υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την έναρξη του πρωταθλήματος.
Ας δούμε αναλυτικά
τι έχει γίνει μέχρι τώρα
 
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Έχασε πολλούς παίκτες, αλλά πήρε επίσης πολλούς. Άλλαξε προπονητή (Βλάχος αντί Πάτερου) και ξένο παίκτη (Κόλιανιν αντί Κομάντινα). Οι Ελληνες που ήρθαν είναι οι Μάζης, Κατρουτζανάκης, Μουρίκης, Χατζηκυριακάκης, ενώ αποχώρησαν οι Αφρουδάκης, Ντόσκας, Θεοδωρόπουλος, Βλοντάκης, Μυλωνάκης, Κόχειλας.

ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ

Ηρθαν Αφρουδάκης και Μυλωνάκης και έφυγαν Δερμιτζάκης και Γκακ. Προπονητής παρέμεινε ο ίδιος. Στον Λαιμό λένε ότι τελείωσαν τις κινήσεις τους, και θα παραμείνουν χωρίς ξένο παίκτη φέτος.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Οι πράσινοι πήραν πολλούς παίκτες διατηρώντας τον Φάνη Κουντουδιό στον πάγκο. Άλλαξε ο ξένος και στην θέση του Σάριτς ήρθε ο Κομάντινα. Ηρθαν στην ομάδα οι Ρέππας, Κοκκινάκης, Κόχειλας Γ., Κόχειλας Ν., και ερωτηματικό παραμένει τι θα γίνει με τον Αλιχανίδη. Υπάρχει επίσης ενδιαφέρον για τον Θωμάκο, ο οποίος όμως μπορεί να  αγωνιστεί στην Ελλάδα μόνο, επειδή δεν έχει δηλωθεί στην ΛΕΝ. Εφυγαν απο τον ΠΑΟ οι Φλώρος, Σιόνης, Καραμπέτσος, Καφετζόπουλος.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Εδώ οι αλλαγές ήταν πολύ μεγάλες. Αποχώρησαν πολλοί παίκτες, επέστρεψαν αρκετοί και γενικά η φιλοσοφία της ομάδας φέτος είναι φυσικά διαφορετική από πέρυσι. Έφυγαν από τον Πανιώνιο οι Μουρίκης, Κοκκινάκης, Θωμάκος, Μάζης, Μπεριστιάνος, Γαλανίδης και ήρθαν οι Κότεριλ, Μιτελούδης, Κουτσιαλής, Κουκής, Μιμίδης, Τζωρτζάτος.

ΧΙΟΣ

Η πρωταθλήτρια ομάδα των μεταγραφών 100%. Αλλαξε σχεδόν όλο το ρόστερ με στόχο πλέον το πρωτάθλημα. Προπονητής παρέμεινε ο Ρούπακας και ήρθαν οι Βλοντάκης, Χατζηθεοδώρου, Θεοδωρόπουλος, Ντόσκας, Ράντζεν, Κατσουλάκης, Μιράλης, Πολεογιώργης, Καραμπέτσος, Κανδιόγλου. Αποχώρησαν από την περσινή ομάδα οι Σάντα, Χατζηκυριακάκης, Μιμίδης, Γ.Κόχειλας.

ΠΑΟΚ

Αλλαγή σκηνικού και στον ΠΑΟΚ. Νέος προπονητής (Κεχαγιάς αντί Τρούμπιτς) και αρκετές αποχωρήσεις αλλά και προσθήκες. Εφυγαν οι Ντούλος, Κατσουλάκης, Κανδιόγλου και ήρθαν οι Ποντικέας και μάλλον ο Ρουμάνος Ντούνκα (φουνταριστός που ήταν και πριν 3 χρόνια στην ομάδα). Αγνωστο τι θα γίνει με τον Αλιχανίδη.

ΦΑΛΗΡΟ

Στα νότια προάστια, οι συνθήκες θα είναι περίπου όπως πέρυσι. Αλλαξε ο προπονητής και στην θέση του Βλάχου ήρθε ο Λούδης, ενώ αποχώρησαν από την ομάδα οι Αγγελίδης, Δουδέσης και θα φύγει για σπουδές ο Γεννηδουνιάς. Ηρθαν στην ομάδα οι Μπεριστιάνος και Φλώρος.

ΕΘΝΙΚΟΣ

Αγνωστο ακόμα το τοπίο στον "αυτοκράτορα". Μόνη μέχρι στιγμής μεταγραφή αυτή του Λέντζου, αλλά αποχωρήσεις υπάρχουν πολλές. Πλατίδης, Κατρουτζανάκης, Σαλάχας, Χαραλαμπόπουλος, Καψοκόλης, Μπατάκης έχουν ήδη μεταγραφεί σε άλλες ομάδες. Στην ομάδα παρέμεινε ο Δημήτρης Μαυρωτάς.

ΝΟΠ

Η μεγαλύτερη μεταγραφή του ΝΟΠ είναι σίγουρα ο προπονητής του. Στην θέση του Λυκούδη ήρθε ο Γιάννης Γιαννουρής. Μέχρι τώρα πάντως οι αποχωρήσεις και εδώ είναι πάρα πολλές. Μιτελούδης, Μπουρνάζος, Αντίοχος, Αναστασιάδης, Νούσιος, Φρανίσεβιτς έφυγαν ήδη από την ομάδα η οποία μέχρι τώρα έχει πραγματοποιήσει μόλις 1 μεταγραφή, αυτή του Τοράκη από την Κέρκυρα.

ΚΑΛΑΜΑΚΙ

Μόλις προχθές ξεκαθάρισε το τοπίο για την θέση του προπονητή στο Καλαμάκι. Ανέλαβε ο Αλέξης Σταικόπουλος στην θέση του Αλέκου Βάσσου. Οσον αφορά το ρόστερ, έχουν φύγει από την ομάδα οι Ρέππας και Κουκής, ενώ ήρθαν οι Αγγελίδης και Σάντα. Πολύ κοντά στον ΝΟΚ βρίσκεται και ο Κωνσταντουδάκης από τα Χανιά.

ΧΑΝΙΑ

Και εδώ είχαμε αλλαγή προπονητή. Ο Μάκης Βολτυράκης ανέλαβε στην θέση του Νίκου Βλαζάκη. Στην ομάδα ήρθε ο Νίκος Ντούλος ο Γαλανίδης, ο Μπατάκης και ο Βασίλης Βαμβουνάκης, ενώ έφυγαν οι Λαγωνικάκης, Κωνσταντουδάκης και Φράγκος.

ΑΡΓΟΣΤΟΛΙ

Η πιό ενισχυμένη ομάδα της Α1 μετά την Χίο είναι οι νεοφώτιστοι οι οποίοι ουσιαστικά άλλαξαν όλο το ρόστερ τους. Ηρθαν στην ομάδα οι Μπουρνάζος, Ρακούνιτσα, Δουδέσης Ε., Δουδέσης Π., Καψοκόλης, Χαραλαμπόπουλος, Σαλάχας, Πλατίδης, Αναστασιάδης. Αποχώρησαν οι Μπιτσάκος, Καστανάκης, Κουτσιαλής, Π.Μερκουριάδης, Ν.Μερκουριάδης, Λέντζος.

Αυτή την εβδομάδα πλέον θα ολοκληρωθούν τα ρόστερ όλων των ομάδων οι οποίες έχουν ήδη ξεκινήσει προετοιμασία με δεδομένο ότι το φετινό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές Οκτωβρίου.

Πρώτη πάντως ομάδα η οποία μπαίνει στον "χορό" είναι ο Παναθηναικός ο οποίος αυτή την εβδομάδα αγωνίζεται στην 1η φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ