Μεγάλη επιτυχία για το Ν.Ο.Δ. Ωρεών στην Ιτέα 8 μετάλλια ο απολογισμός

Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Φορτωμένος με μετάλλια επέστρεψε το βράδυ της Κυριακής 11 Σεπτεμβρίου ο Ναυτικός Όμιλος Διαύλου Ωρεών από Παμπεριφερειακό Πρωτάθλημα κολύμβησης που διοργάνωσε, η Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδας το διήμερο 10 και 11 Σεπτεμβρίου στην Ιτέα.
1 χρυσό, 3 ασημένια και 4 χάλκινα μετάλλια ήταν ο απολογισμό των παιδιών του Ν.Ο.Δ.Ω.
Ο Κωνσταντίνος Θεοδώρου πήρε χρυσό μετάλλιο στα 100 μέτρα πεταλούδα, χάλκινο στα 100 μέτρα ελεύθερο και χάλκινο επίσης στα 200 μέτρα ελεύθερο.
Ο Θανάσης Κουτίνας, ασημένιο στα 100 μέτρα ελεύθερο, χάλκινο στα 200 μέτρα ελεύθερο και ασημένιο στα 100 μέτρα πρόσθιο.
Ο Σπύρος Πακρατσής, ασημένιο στα 100 μέτρα πεταλούδα.
Και ο Κωνσταντίνος Βούλγαρης ασημένιο στα 100 μέτρα πεταλούδα.
Έντονα συγκινημένοι και πολύ χαρούμενοι ήταν οι γονείς όλων των παιδιών του Ν.Ο. Δ.Ωρεών που συμμετείχαν στους αγώνες, αφού η προσπάθεια που καταβάλλουν τα παιδιά επιβεβαιώνεται. Μια μικρή και σχεδόν ξεχασμένη γωνιά της Βόρειας Εύβοια, συμμετέχει σε πανελλήνιους αγώνες και παίρνει μετάλλια ανάμεσα σε άλλους συλλόγους μεγαθήρια. Μεγαθήρια όχι γιατί έχουν καλύτερος αθλητές, αλλά γιατί έχουν τις υποδομές ώστε να προπονηθούν σωστά.
Η αξία της νίκης και των μεταλλίων των παιδιών του Ν.Ο.Δ. Ωρεών γίνεται ακόμη μεγαλύτερη αν αναλογιστούμε το γεγονός, ότι καμία υποδομή δεν υπάρχει εδώ στη Βόρεια Εύβοια για να προπονηθούν όπως θα έπρεπε αυτά τα παιδιά. Οι προπονήσεις τους γίνονται μόνο το καλοκαίρι στη θάλασσα.
Χαρακτηριστική είναι μια φράση,, που έχει ακουστεί γι’ αυτό, «αν ο Ν.Ο.Δ.Ω. είχε, όχι τίποτα σπουδαίο, απλά ένα μικρό κολυμβητήριο να προπονείται σωστά και ολοκληρωμένα και όλο το χρόνο, θα έβγαζε ολυμπιονίκες».
Ο Ναυτικό Όμιλος Διαύλου Ωρεών καταφέρνει και επιβιώνει, χάρις το μεράκι και την αγάπη των ανθρώπων του Συλλόγου, των αθλητών αλλά και των γονιών τους, κάτω από δύσκολες και αντίξοες συνθήκες.
undefined
Ο Ν.Ο.Δ. Ωρεών ευχαριστεί θερμά, όλους όσους βρέθηκαν στην Ιτέα και συμπαραστάθηκαν στην προσπάθεια των παιδιών, τους γονείς των παιδιών που είναι πάντα δίπλα στο Σύλλογο και την προπονήτρια Ματίνα Κουτίνα, που παρά τις υποδομικές ελλείψεις καταφέρνει και κάνει πολύ σημαντική αξιόλογη δουλειά.
Να ευχαριστήσουμε το Ναυτικό Όμιλο Διαύλου Ωρεών για το φωτογραφικό υλικό, που μας έδωσε και να συγχαρούμε μέσα απο την καρδιά μας τα παιδιά για τη μεγάλη τους αυτή επιτυχία.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ