Στη μάχη του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός

Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011


Από το Κότορ του Μαυροβούνιου και την α' προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ ξεκινά από την Πέμπτη (8/9) το ταξίδι του ανανεωμένου Παναθηναϊκού στη νέα αγωνιστική σεζόν.
Το «τριφύλλι» στην παρθενική του εμφάνιση στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση στην Ευρώπη,
θα πάρει μέρος στον προκριματικό όμιλο του Κότορ, όπου εκτός από την γηπεδούχο Πρίμορατς μετέχουν ακόμα η ιταλική Ποζίλιπο Νάπολι, η ουγγρική Ζέγκεντ, η γαλλική Μονπελιέ και η ουκρανική Καρκόφ.
Με πέντε από τα έξι μεταγραφικά αποκτήματα (στην αποστολή δεν μετέχει ο Μίμης Αληχανίδης) ο Παναθηναϊκός θέλει να βρεθεί σε μια από τις τέσσερις πρώτες θέσεις του ομίλου, έτσι ώστε να συνεχίσεις την επόμενη φάση.
Για να το πετύχει αυτό η νίκη στην πρεμιέρα του ομίλου την Πέμπτη (8/9), κόντρα στην Καρκόφ (7.30 μμ) θεωρείται κάτι παραπάνω από απαραίτητη.
«Αγωνιστικά, η ομάδα δεν είναι εκατό τοις εκατό έτοιμη, έχουμε ξεκινήσει λίγο καιρό την προετοιμασία, στόχος μας όμως είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Αν παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι, μπορούμε να τα καταφέρουμε. Στον όμιλό μας μετέχουν τρεις σπουδαίες ομάδες, που έχουν κατακτήσει ευρωπαϊκούς τίτλους, οι Ποζίλιπο, Πρίμορατς και Ζέγκεντ. Υπάρχουν όμως και δύο ομάδες πιο αδύναμες, η Μονπελιέ και η Κάρκοφ, τις οποίες μπορούμε να αποκλείσουμε και να συνεχίσουμε στη διοργάνωση τόνισε ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Φάνης Κουντουδιός.
Στην αποστολή του Παναθηναϊκού ο Φάνης Κουντουδιός έχει συμπεριλάβει τους παρακάτω παίκτες: Γιώργος Ρέππας, Ανδρέας Παπαδημητρακόπουλος (τερματοφύλακες), Γιώργος Τσόκας, Γιώργος Αφρουδάκης, Ζάχος Αφρουδάκης, Γιάννης Κόχειλας, Νικήτας Κόχειλας, Άγης Φαναριώτογλου, Νίκος Στελλάτος, Άντριγια Κομάντινα, Κώστας Κοκκινάκης, Χριστόφορος Δερμιτζάκης, Νίκο Τούμπουρος.
Η ομάδα του Παναθηναϊκού βρίσκεται ήδη στην πόλη του Μαυροβούνιου και το απόγευμα της Τετάρτης (7/9) θα προπονηθεί στο κολυμβητήριο της Πρίμορατς.

Το πρόγραμμα του ομίλου
(Σε ώρες Ελλάδας)
1η Αγωνιστική Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου
6 μμ Ποζίλιπο-Ζέγκεντ
7.30 μμ Καρκόφ-Παναθηναϊκός
9 μμ Πρίμορατς - Μονπελιέ
2η Αγωνιστική Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
10 πμ. Μονπελιέ-Παναθηναϊκός
11.30 πμ. Πρίμορατς-Ποζίλιπο
1 μμ Ζέγκεντ-Καρκόφ
3η Αγωνιστική Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου
6.30 μμ Ποζίλιπο ? Μονπελιέ
8 μμ Ζέγκεντ-Παναθηναϊκός
9.30 μμ Πρίμορατς - Καρκόφ
4η Αγωνιστική Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου
6 μμ Ζέγκεντ-Μονπελιέ
7.30 μμ Ποζίλιπο-Καρκόφ
9.30 μμ Πρίμορατς-Παναθηναϊκός
5η Αγωνιστική Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου
9.30 πμ Μονπελιέ-Καρκόφ
11 πμ. Ποζίλιπο-Παναθηναϊκός
12.30 μμ Πρίμορατς-Ζέγκεντ

Δύο στα δύο για Μλάντοστ και Μαρσέιγ
Η πρώτη προκριματική φάση του Τσάμπιονς Λιγκ άνοιξε από τον όμιλο της Μασσαλίας, όπου η Μλάντοστ Ζάγκρεμπ και η γηπεδούχος Μαρσέιγ έχουν πετύχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.
1η αγωνιστική: Γαλατασαράι (Τουρκία)-Μλάνστοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία) 6-16, Μαρσέιγ (Γαλλία)-Σούρμαν (Γερμανία) 10-9, Ερυθρός Αστέρας (Σερβία)-Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία) 8-6, ρεπό Οραντέα (Ρουμανία).
2η αγωνιστική: Μλάντοστ Ζάγκρεμπ (Κροατία)-Ερυθρός Αστέρας (Σερβία) 12-8, Μαρσέιγ (Γαλλία)-Γαλατασαράι (Τουρκία) 10-8, Ντιναμό Μόσχας (Ρωσία)-Οραντέα (Ρουμανία) 7-10. ρεπό Σούρμαν (Γερμανία)
ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ