Στην Κωνσταντινούπολη ο Πανιώνιος

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011


Από την Κωνσταντινούπολη και τον β' προκριματικό όμιλο της πρώτης φάσης του Euro Cup θα ξεκινήσει τις φετινές ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις ο Πανιώνιος. Με νέο τεχνικό τον Δημήτρη Σελετόπουλο, νέο αρχηγό τον Παναγιώτη Παπαδόγκωνα, αλλά και πολλές αλλαγές στη σύνθεσή του,
ο Πανιώνιος εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση, σε έναν όμιλο όπου μετέχουν έξι ομάδες και την πρόκριση θα πάρουν οι τέσσερις πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης.
Ο Πανιώνιος θα αντιμετωπίσει κατά σειρά την Πέμπτη 22/9 την Ιβέρια από την Γεωργία (6.30 μμ), την Παρασκευή (23/9) πρώτα την γηπεδούχο Ενκα Ιστανμπούλ (9 πμ) και έπειτα τη γερμανική Ανόβερο ( 7μμ), το Σάββατο (24/9) την κροατική Μόρναρ Σπλιτ (6.30 μμ) και την Κυριακή (25/9) τη ρουμανική Αμέφα Αραντ (9 πμ).
Η αποστολή του Πανιώνιου θα ταξιδέψει για την Κωνσταντινούπολη το πρωί της Τετάρτης (21/9) και σε αυτή θα μετέχουν οι εξής παίκτες: Κωνσταντίνος Φλέγκας, Παναγιώτης Τζωρτζάτος (τερματοφύλακες), Στέλιος Μιμίδης, Δημήτρης Μιτελούδης, Χρήστος Κουτσιαλής, Πάρις Χατζηγούλας, Μενέλαος Τζαμαντάκης, Παναγιώτης Παπαδόγκωνας, Σπύρος Σιταρένιος, Λεοντής Κουκής, Μάριος Καπότσης, Τζον Κότεριλ, και Δημήτρης Κουκής.
ΠΗΓΗ:sentragoal

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ