Παγκόσμιος Ντιμπόσκ

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο Ουγκ Ντιμπόσκ και ο Αλέν Μπερνάρ, μπορούν να είναι ευχαριστημένοι, από την πισίνα του Σιλτινχάιμ. Οι δύο ηγέτες της γαλλικής ομάδας επικύρωσαν τα εισιτήρια τους για τη Σαγκάη και θα είναι παρόντες στο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού.
Ο κολυμβητής από τη Χάβρη, δήλωσε εκτός των άλλων ευτυχής, γιατί βρίσκεται στην περιοχή της ζυθοποίας, και μπορεί να απολαύσει τη μπύρα της Αλσατίας.
«Περίμενα ότι θα προκρινόμουν, αλλά αισθάνομαι ανακουφισμένος και από τον χρόνο μου» τονίζει ο πολυνίκης μεταλλίων. «Δεν περίμενα να πάω τόσο καλά» Ο Ντιμπόσκ ταλαιπωρήθηκε για να φθάσει στη νίκη σε 2΄11΄99, μπροστά από τον Ουίλιαμ Ντεμπούρ 2΄14.73 και τον Τιμπό Μαράν 2΄15΄΄00.
Ο νεαρός Ντεμπούρ πραγματικά εντυπωσιασμένος: «Πήγα αρκετά γρήγορα και προσπάθησα να κάνω καλό χρόνο, αλλά στη συνέχεια κόλλησα. Είδα από κοντά και κολύμπησα μαζί με μεγάλα αστέρια. Δεν πήγα και άσχημα» επεσήμανε.
Ο Ντιμπόσκ από την πλευρά του, αναφέρθηκε στο τι σημαίνει να είσαι αθλητής υψηλού επιπέδου: «Είμαι πραγματικά ευτυχής, που το καλοκαίρι θα είμαι με τους άλλους στο μεγάλο ραντεβού της χρονιάς» επεσήμανε ο κολυμβητής από τη Χάβρη και συνέχισε: « Το να είσαι αθλητής υψηλού επιπέδου,σου  επιτρέπει να ταξιδεύεις σε όλο τον κόσμο, κάτω από εξαιρετικές συνθήκες».
Η ήττα του, στο 50άρι, θα του στερήσει, τα τρία μετάλλια: «Το 50άρι είναι πάντα στο τέλος, και η αγωνία καλά κρατεί, καθώς το να παίρνεις τρεις πρωτιές είναι σημαντικό, αλλά δεν μπορείς να το πετύχεις πάντα. Εδώ έγινε και τελείωσε» Παραμένει φαβορί όμως στα 100μ. πρόσθιο: «Είναι το αγώνισμά μου» ομολογεί ο Ντιμπόσκ. Ίσως υπό το βλέμμα του Αλέν Μπερνάρ.
ΠΗΓΗ:ΑΠΕ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ