Ο Μπερνάρ έδειξε τα δόντια του

Παρασκευή 25 Μαρτίου 2011

Ο Αλαίν Μπερνάρ έδειξε τα δόντια του σήμερα στον προκριματικό των 50μ. ελεύθερο, που τερμάτισε σε 22’’09., στο γαλλικό πρωτάθλημα στο Στρασβούργο.Μπροστά από τους Φρεντερίκ Μπουσκέ 22’’36 και Φαμπιέν Γκιλό 22’’39, με τον Λεβό να μην πέφτει στην κούρσα.
Εντυπωσιακός ο Αλέν Μπερνάρ, που άφησε πίσω τους Γκιλό και Μπουσκέ, με τον Λεβό, να μην μετέχει στα προκριματικά. Αναμένεται μάχη όσον αφορά στα εισιτήρια για Σαγκάη

Το 22’’09 είναι η δεύτερη καλύτερη φετινή επίδοση και είναι μόλις 2 εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Μπουσκέ. Ο Μπερνάρ έδωσε τον πρώτο του αγώνα στο Στρασβούργο και τον είδε ως καλή ευκαιρία για να προειδοποιήσει τους αντιπάλους του: «Είμαστε στους αγώνες πρωταθλήματος. Δεν είναι προπόνηση» σχολίασε ο κολυμβητής της Αντιμπ και όσο αν θεωρεί τον εαυτό του φαβορί: «Κατάφερα να είμαι στη σωστή διαδρομή και έκανα καλή εκκίνηση και καλό τερματισμό. Είμαι σε καλό δρόμο» τόνισε ο Μπερνάρ.
Ο Μπερνάρ τερμάτισε μπροστά από τον Μπουσκέ και τον Φαμπιέν Γκιλό, που ήταν τα φαβορί και στη συνέχεια πήγε στην πισίνα αποκατάστασης. Ο Αμορί Λεβό δεν πήρε μέρος στην κούρσα, την τελευταία στιγμή. Ο αργυρός ολυμπιονίκης του 2008 και χάλκινος στο παγκόσμιο του 2009 αναφέρθηκε στη συμμετοχή του: «Το 5οάρι είναι ρωσική ρουλέτα και δεν θέλω να παίξω όλα τα χαρτιά μου σε αυτό το αγώνισμα» ο Γάλλος κολυμβητής, που προπονείται με τον Φιλίπ Λουκάς, προετοιμάζεται για το Λονδίνο και όχι τόσο για τη Σαγκάη: «Προσπαθώ να αλλάξω κάποια πράγματα στην προπόνηση μου, το πρωτάθλημα δεν στόχος, αλλά οι προκρίσεις».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ