Συνάντηση κορυφής στην Ολλανδία

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Κοινές προπονήσεις άρχισε από τη Δευτέρα η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών της Ολλανδίας με το αντίστοιχο εθνικό συγκρότημα των ΗΠΑ στο Νίβερνταλ και οι δύο ομάδες το απόγευμα της Τρίτης θα δώσουν φιλικό αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για το παγκόσμιο πρωτάθλημα στη Σαγκάη.

Από τη μία η Ολυμπιονίκης του Πεκίνου και τριταθλήτρια Ευρώπης Ολλανδία και από την άλλη η παγκόσμια πρωταθλήτρια εθνική ομάδα των ΗΠΑ σε έναν αγώνα με έντονο «ελληνικό» στοιχείο.
Η Ολλανδέζα Ίφκε φαν Μπέλκουμ και η Αμερικανίδα Κάμιλ Κρεγκ, συμπαίκτριες στον Ολυμπιακό, για λίγο θα βρεθούν αντίπαλες, πριν επιστρέψουν στην Ελλάδα για το μεγάλο ντέρμπι του πρωταθλήματος με τη Βουλιαγμένη.

Τα δύο αντιπροσωπευτικά συγκροτήματα θα παραταχθούν με όλα τους τα αστέρια. Ο Ιταλός τεχνικός της εθνικής ομάδας Μάουρο Μαοτζέρι εκτός από την Ίφκε φαν Μπέλκουμ θα έχει στη διάθεσή του ακόμα τις: Τζάντιεν Κάμπουτ, Νοέκι Κλάιν, Σαμπίνα ψαν ντερ Σλοτ, Γιασεμίν Σμιτ και Νόμι Στόμμχορστ.

Ο τεχνικός των ΗΠΑ, Ανταμ Κρικόριαν θα έχει τις Μπέτσεϊ Αρμστρονγκ. Χέιδερ Πέτρι, Μπρέντα Βίλα, Λαουρέν Γουένγκερ, Τάνια Γκάντι, Ελσι Γουίντες και Κέλι Ρούλον. 

ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ