Η «βασίλισσα» Κατάνια

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Οκτώ Τσάμπιονς Καπ, δεκαοχτώ πρωταθλήματα Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ Ευρώπης. Όλα αυτά από μια ομάδα. Την Οριζόντε Κατάνια. Την αντίπαλο του Ολυμπιακού στον ημιτελικό του Τσάμπιονς Καπ πόλο γυναικών που θα διεξαχθεί στις 22 Απριλίου στο Σαμπαντέλ της Ισπανίας.

Ο Ολυμπιακός θα έχει πολύ δύσκολο έργο αλλά εάν παίξει άμυνα έχει ελπίδες να πάει στον μεγάλο τελικό. Η Κατάνια φυσικά και χάνει. Στο φετινό Τσάμπιονς Καπ ηττήθηκε με 13-11 από τη Βουλιαγμένη στον Πειραιά όμως στην Σικελία την κέρδισε με 12-8 και προκρίθηκε στο φάιναλ φορ. Με τον Ολυμπιακό η Κατάνια έπαιξε πέρσι στον μικρό τελικό του φάιναλ φορ της Κέρκυρας και κέρδισε με 13-12.

Στην Ιταλία η Κατάνια είναι στην πρώτη θέση με 45 βαθμούς έχοντας χάσει με 13-12 από τη Ράπαλο στις 5 Μαρτίου! Προπονητής της είναι ο Πιερλουίτζι Φορμικόνι ο οποίος έχει κατακτήσει τα πάντα με την εθνική Ιταλίας (2 χρυσά σε Παγκόσμια πρωταθλήματα, 4 σε Ευρωπαϊκά και το χρυσό στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας) αλλά στην Κατάνια δεν έχει κάνει ακόμη… σεφτέ στα Τσάμπιονς Καπ αφού δεν τον άφησε δυο χρόνια η Βουλιαγμένη!

Η ομάδα της Σικελίας έχει στις τάξεις της την αρχηγό της εθνικής Ιταλίας Τάνια Ντι Μάριο, την σπουδαία αμερικανίδα Μπρέντα Βίλα αλλά και την ισπανίδα Μπλάνκα Γκιλ που συνθέτουν μια τριάδα που όμοια της δεν υπάρχει σε καμία άλλη ομάδα που συμμετέχει στο φάιναλ φορ.
 
ΠΗΓΗ:theplayer


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ