Νίκη με ρεκόρ

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Όπως στα 400μ.ελεύθερο έτσι και στο 200άρι,ο Γιανίκ Ανέλ, πήρε την πρώτη θέση με νέο ρεκόρ Γαλλίας 1΄45΄΄47, παρά την κούραση του, στο γαλλικό πρωτάθλημα κολύμβησης, που διεξάγεται στο Στρασβούργο.
Θα είναι η μοναδική γαλλική συμμετοχή στο αγώνισμα στο Παγκόσμιο της Σαγκάης. Οι ήρωες κουράστηκαν, καθώς 24 ώρες μετά τον αγχωτικό τελικό των 100μ., στον οποίο οι 9 στους 10 βελτίωσαν τις επιδόσεις τους.
Ο Γιανίκ Ανέλ και ο Τζέρεμι Στράβιους, υπέφεραν στο 200άρι: «Αυτοί οι αγώνες είναι κουραστικοί σωματικά και πνευματικά. Ειλικρινά δεν μπορώ να έχω το συνηθισμένο μου χιούμορ, γιατί είμαι πολύ κουρασμένος» δήλωσε ο Ανέλ.
Ο Ανέλ τέθηκε από την αρχή επικεφαλής στην κούρσα και τερμάτισε σε 1'45''47 Agnel, 36/100, πιο κάτω από την επίδοση που είχε πετύχει το περασμένο καλοκαίρι, στη σκυταλοδρομία του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος. Αλλά ο Γάλλος πρωταθλητής ελπίζει να πάει ακόμη πιο γρήγορα: «Είναι πάντα ωραίο να είσαι σε θέση να πετυχαίνεις ρεκόρ, αν είχα πετύχει ακόμη καλύτερο χρόνο, θα έκλεινα πολλά στόματα» επισημαίνει ο Ανέλ. «Με την  κούραση, από τον προηγούμενο αγώνα, τα έντονα συναισθήματα ήταν δύσκολο να διαχειριστώ την κούρσα. Ευτυχώς κατάφερα να συγκεντρωθώ και να είμαι επικεφαλής από την αρχή».
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ