Με γεμάτο κολυμβητήριο

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Με την διαβεβαίωση των αρχών! Στο κολυμβητήριο του Πειραιά πραγματοποιήθηκε το πρωί σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας ενόψει του αγώνα πόλο Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, που θα γίνει εκεί το Σάββατο (17:00), στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Α1 ανδρών.
Το θετικό είναι πως οι συζητήσεις κύλησαν ομαλά, ενώ αποφασίστηκε ότι θα επιτραπεί κανονικά η είσοδος φιλάθλων των «ερυθρολεύκων» στις εξέδρες του κολυμβητηρίου, με την αστυνομία να ξεκαθαρίζει ότι θα πραγματοποιήσει αυστηρούς ελέγχους κατά την είσοδο των θεατών. Στη σύσκεψη μετείχαν εκπρόσωποι της αστυνομίας, των δύο σωματείων, καθώς και της ΚΟΕ.
Ο έφορος της  ανδρικής ομάδας πόλο του Παναθηναϊκού,  Νίκος Πλυτάς, εκπροσώπησε τους «πράσινους» στη σύσκεψη και αναφέρθηκε στα συμπεράσματα της σύσκεψης και αφορούσαν την αποστολή του Παναθηναϊκού: «Η σύσκεψη αφορούσε τα μέτρα της αστυνομίας, όσον αφορά την αποστολή της ομάδας. Από πού θα μπούμε στο κολυμβητήριο, να μην υπάρχει κόσμος στην πρώτη σειρά των κερκίδων, να υπάρχει αστυνομική δύναμη μέσα και τα γενικά ότι έχει να κάνει με την ασφάλεια των παικτών και γενικά της αποστολής»
Όσο αφορά αγωνιστικά ο Νίκος Πλυτάς επεσήμανε: «Ότι φαβορί είναι ο Ολυμπιακός. Είναι πολλά χρόνια πρωταγωνιστής στο πόλο και έχει βάθος στον πάγκο του, που εμείς δεν έχουμε. Δεν πάμε με κατεβασμένα χέρια, θα κάνουμε ότι μπορούμε και αν καταφέρουμε να πάρουμε κάτι θετικό, τότε καλώς να έρθει».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ