«Ας γυρίσω και με τα πόδια» (vid)

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Τι κοινό μπορεί να έχει το ταγκό, ο Ολυμπιακός και η Χίος;.Η Μαρία Τσουρή δίνει την απάντηση σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα «GOAL». «Ο Ολυμπιακός είναι σαν το ταγκό», αναφέρει η Χιώτισσα τερματοφύλακας των «ερυθρολεύκων», ενώ εγκωμιάζει το προφίλ του προέδρου της Χίου, Παναγιώτη Παππή: «Αυτό που συνέβη με τον κ. Παππή τα λέει όλα.. Ο πρόεδρος της Χίου πρόσφερε στον Ολυμπιακό 5.000 ευρώ. Βρίσκεται σε ανταγωνιστική ομάδα και βοήθησε τον Ερασιτέχνη», ήταν τα λόγια της Μαρίας Τσουρή.
Η τερματοφύλακας της πειραιώτικης ομάδας επισήμανε και πάλι το πρόβλημα της… απληρωσιάς, «δεν μ’ αρέσει καθόλου αυτό που συμβαίνει, αλλά σκέπτομαι τα κορίτσια της ομάδας και όλη την προσπάθεια που έχουμε καταβάλει έως τώρα, γι’ αυτό και συνεχίζω κανονικά. Είμαι χωρίς συμβόλαιο! Καμιά μας δεν υπέγραψε συμβόλαιο το καλοκαίρι. Αυτό μου συμβαίνει για πρώτη φορά».
Η 25χρονη πορτιέρο θα λάβει μέρος με τις συμπαίκτριές της στο Final 4 του Τσάμπιονς Καπ, που θα διεξαχθεί τη Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο, ενώ το χορευτικό σόου, που συμμετέχει γίνεται τις Κυριακές. Η ίδια λέει, «Ας το πάρουμε και ας έρθω με τα πόδια».
Η Μαρία Τσουρή εκτός από το Final 4 του Τσάμπιονς Καπ, φαίνεται πως έχει βάλει… πλώρη και για τον τελικό του χορευτικού σόου, που συμμετέχει.
Συνεχίζει ακάθεκτη η τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Μαρία Τσουρή στο χορευτικό σόου, «Dancing with the Stars», αφού τα πήγε αρκετά καλά χθες και ο κόσμος την στήριξε να παραμείνει.
Παρακολουθήστε στο βίντεο,από την προχθεσινή (27/3) της παρουσία στο σόου…

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ