Επιτυχίες στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Προαγωνιστικών του Ο.Θ.Α.Κ.

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Επιτυχές το Χειμερινό Πρωτάθλημα των Προαγωνιστικών που διεξήχθη στο κλειστό κολυμβητήριο της Καβάλας στις 19 και 20 Μαρτίου, για την ομάδα του Ο.Θ.Α.ΚΑΒΑΛΑΣ. Ακλουθώντας τις επιτυχίες του αγωνιστικού τμήματος του ομίλου πήραν την σκυτάλη και μας έκαναν όλους περήφανους.
Συμμετέχοντας με τους παρακάτω αθλητές- τριες: Παναγιώτη Εμφιετζή, Ιατράκη Χαρίση, Ανέστη Γιώργο, Κασσανδρινό Σταύρο, Σπανίδη Δημήτρη, Καλαϊτζή Μαριλένα, Καλαϊτζόγλου Άννα, Ιατράκη Κατερίνα, Τσιγγαλίδου Θεοφανώ, Μιχαηλίδου Θεανώ και Κοτζαηλία Σοφία, κατάφερε να διακριθεί για μια ακόμα φορά ανάμεσα στις 13 ομάδες της περιφέρειας μας.
Συγκεκριμένα ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου 5 φορές με τον Παναγιώτη Εμφιετζή στα 50,100και 200 μέτρα ελεύθερο, Μιχαηλίδου Θεανώ στα 100 μέτρα πρόσθιο και την Καλαϊτζή Μαριλένα στα 400 ελεύθερο, με την τελευταία να τιμά τα χρώματα του ομίλου με ένα αργυρό ( στα 200μέτρα ελεύθερο) και ένα χάλκινο (στα 50 μέτρα ελεύθερο).
Επίσης καταπληκτική εμφάνιση παρουσίασε η σκυταλοδρομία των κοριτσιών με τις Ιατράκη Κατερίνα, Καλαϊτζή Μαριλενα, Καλαϊτζόγλου Άννα και Τσιγγαλίδου Θεοφανώ, που κατέκτησαν την Τρίτη θέση στα 4Χ100 ελεύθερο και 4Χ100 Μεικτή Ομαδική, επιτυχία που δείχνει την καθολική και ολοκληρωμένη δουλειά που γίνεται στην ομάδα.
Όλοι οι αθλητές που συμμετείχαν ξεπέρασαν τις προηγούμενες επιδόσεις τους κάνοντας ατομικά ρεκόρ , με αποτέλεσμα την είσοδο τους στις οχτάδες των αγωνισμάτων τους.
Το αγωνιστικό πρόγραμμα συνεχίζεται με πληθώρα αγώνων και τους προπονητές με την ασταμάτητη και ακούραστη δουλειά τους να συνεχίζουν τον δικό τους αγώνα με συμπαραστάτες τους γονείς και τους αθλητές για καλύτερα αποτελέσματα.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ