«Κατώτεροι των προσδοκιών»

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Ολοκληρώθηκε την περασμένη Κυριακή το πρώτο φετινό καμπ προετοιμασίας της εθνικής ομάδας πόλο των εφήβων, που πραγματοποιήθηκε στο Ολυμπιακό κολυμβητήριο του Ζαππείου.Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Περικλής Δαμάσκος, δήλωσε τον προβληματισμό του, στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας, για την εικόνα που παρουσίασαν οι νεαροί διεθνείς, στην προετοιμασία και ότι δεν παρουσιάστηκαν στην επιθυμητή κατάσταση.
«Θέλαμε να δούμε σε ποια κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες και γενικότερα να τσεκάρουμε κάποια στοιχεία τους. Αυτό που διαπιστώσαμε ήταν πως τα παιδιά δεν παρουσιάστηκαν στην κατάσταση που θα επιθυμούσαμε. Αγωνιστικά ήταν πιο κάτω από ότι περιμέναμε, και σε όχι και τόσο υψηλό επίπεδο. Τους περιμέναμε σε καλύτερη κατάσταση. Για κάποια υπάρχουν δικαιολογίες, για άλλα όχι».

Ο Έλληνας τεχνικός επεσήμανε το πρόβλημα με τα κολυμβητήρια, που παραμένουν κλειστά: «Το πρόβλημα με τα κολυμβητήρια είναι εμφανές, καθώς κάποιοι παίκτες από την επαρχία έχουν χάσει πολλές προπονήσεις. Ελπίζω στην επόμενη συγκέντρωση τα πράγματα να είναι καλύτερα».

Η επόμενη συγκέντρωση της εθνικής εφήβων θα γίνει τη Μεγάλη Εβδομάδα. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα προετοιμάζεται ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της κατηγορίας, που θα διεξαχθεί τον ερχόμενο Σεπτέμβριο, στη Ριέκα της Κροατίας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ