Θορπ: "Καλύτερος απ' ότι ήμουν"

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Ο πέντε φορές χρυσός Ολυμπιονίκης Ίαν Θορπ υποστήριξε ότι στόχος του είναι να γίνει καλύτερος κολυμβητής. Ο Ίαν Θορπ τρέφει με σχόλια την... αγωνία του κόσμου της κολύμβησης να τον ξαναδεί ξανά στο νερό. Δυστυχώς θα πρέπει μάλλον να περιμένουμε μέχρι τον Νοέμβριο στο Βερολίνο.

Πάντως ο ίδιος ο Αυστραλός που προπονείται υπό τις οδηγίες του Γκενάντι Τουρέτσκι στην Ελβετία, αισθάνεται ότι μπορεί να πραγματοποιήσει το στόχο του: Να γίνει καλύτερος από ότι ήταν. Ακόμα, συμπληρώνουμε και εμείς, αν η δεύτερη καριέρα του δεν είναι τόσο επιτυχημένη όσο η πρώτη.
"Όταν άρχισα να κολυμπάω ξανά, δεν επρόκειτο να συνεχίσω εφόσον δεν θα ήμουν καλύτερος", υποστήριξε ο 28χρονος κάτοχος πέντε χρυσών ολυμπιακών μεταλλίων σε επίσκεψη του στη Γερμανία.

"Τώρα που έχουν περάσει λίγοι μήνες αισθάνομαι σιγουριά ότι μπορώ να γίνω καλύτερος και ταχύτερος από ότι ήμουν. Διαφορετικά δεν θα σηκωνόμουν νωρίς το πρωί και δεν θα μπορούσα να βγάλω την προπόνηση. Αυτό είναι που μου δίνει κίνητρο για να κάνω όλη αυτή τη σκληρή δουλειά", πρόσθεσε ο άνθρωπος που έγραψε ιστορία στα 200 και στα 400 μέτρα ελεύθερο.

Στο 400άρι, πρόσθεσε, δεν έχει χρόνο για να μπορέσει να προετοιμαστεί σωστά. Έτσι στράφηκε στα 100 μέτρα ελεύθερο, ένα αγώνισμα που χάρη στην τεχνική (σ.σ. γιατί δεν υπήρξε σπρίντερ ο Θορπ) του κατέκτησε ένα χάλκινο στην Αθήνα το 2004 και στο παγκόσμιο της Βαρκελώνης το 2004.

"Νομίζω ότι είμαι καλύτερος σε αυτά τα αγωνίσματα", κατέληξε ο Αυστραλός και ενώ τον περιμένουν στη γωνία οι Αμερικάνοι κολυμβητές, οι Γάλλοι και ο Βραζιλιάνος Θέσαρ Θιέλο.
ΠΗΓΗ:sport24

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ