«Φαβορί ο Ολυμπιακός»

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

Ο Γιώργος Αφρουδάκης μιλά στο Onsports για τον Παναθηναϊκό, την προηγούμενη ομάδα του, τον Ολυμπιακό και την «κόντρα» με τον αδερφό του, Χρήστο εντός πισίνας.Τα τελευταία τέσσερα χρόνια πανηγύριζε τίτλους με τον Ολυμπιακό αλλά ο Σεπτέμβρης του 2010 τον έφερε στην αντίπερα… όχθη και στον Παναθηναϊκό. Η καριέρα του ωστόσο είχε ξεκινήσει στη Βουλιαγμένη, με την οποία είχε κατακτήσει το Κύπελλο Κυπελλούχων το 1997. Σταθμός στην καριέρα του υπήρξε και ο Πανιώνιος, με το σκουφάκι του οποίου στις 25 Νοεμβρίου του 2005, έγραψε ιστορία όταν σημείωσε το χιλιοστό γκολ στην καριέρα του. Έκτοτε έχει περάσει μία εξαετία και ο Γιώργος Αφρουδάκης συνεχίζει να σκοράρει…

Το έχει η μοίρα σου να παίζεις απέναντι στα αδέρφια σου και φέτος απέναντι στον Χρήστο, που αγωνίζεται στον Ολυμπιακό.... Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα, ενώ και η κλήρωση του Κυπέλλου σας έφερε αντιμέτωπους στον ημιτελικό της διοργάνωσης. Συναισθήματα;
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει συνήθεια. Είτε με τον Χρήστο, είτε με τον Ζάχο, έχουμε τεθεί αρκετές φορές αντίπαλοι όσο και συμπαίκτες και όταν επαναλαμβάνεται δεν προκαλεί τόσο μεγάλη εντύπωση όπως την πρώτη φορά.

Προγνωστικά για τον Ημιτελικό του Κυπέλλου, μια και πρόκειται για νοκ άουτ παιχνίδι;
Στη συγκεκριμένη διοργάνωση συμμετέχουν τέσσερις από τις πέντε καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος για φέτος, και είναι μια διοργάνωση που τα τελευταία χρόνια χαρακτηρίζεται ως η «γιορτή του πόλο». Αργεί πολύ ακόμα βέβαια να φτάσει εκείνη η στιγμή, αλλά ο Ολυμπιακός είναι το φαβορί όχι μόνο για να περάσει από τον μεταξύ μας ημιτελικό αλλά και για το τρόπαιο. Εμείς θα πάμε όπου γίνει το φάιναλ φορ, για να διεκδικήσουμε ό,τι μπορούμε, αν και είναι λίγο άτοπο και άκυρο  να κάνουμε από τώρα πρόβλεψη. Για εμάς προέχουν οι αγώνες την ερχόμενη εβδομάδα που είναι πολύ κρίσιμοι και θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στο πρωτάθλημα. Έχουμε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και μετά ακολουθούν τα παιχνίδια με Πανιώνιο και ΠΑΟΚ, που θα παίξουν σημαντικό ρόλο για τη βαθμολογική μας κατάληξη ενόψει πλέι οφ. 

Φέτος ο Παναθηναϊκός έχει κάνει την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος και ορισμένοι είπαν ότι ένας σημαντικός παράγοντας είναι η παρουσία του Γιώργου Αφρουδάκη. Εσύ πού πιστεύεις ότι οφείλεται η φετινή βελτιωμένη εικόνα του Παναθηναϊκού;
Έχουμε κάνει τεράστια προσπάθεια και εγώ και οι συμπαίκτες μου. Η πορεία μας αποτελεί έκπληξη για πολλούς, αφού η ομάδα είχε αρκετά προβλήματα φέτος και πολλοί ήταν σίγουροι ότι δεν θα μπούμε καν τετράδα. Ενδεχομένως και εμείς, αφού ο πρώτος στόχος που είχαμε θέσει, για να είμαι ειλικρινής, ήταν η πέμπτη θέση. Αυτή τη στιγμή είμαστε με το ένα πόδι στις τέσσερις ομάδες που θα περάσουν πλέι οφ και είναι σημαντικό να παρουσιάσουμε καλό πρόσωπο στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια του πρωταθλήματος για να πάρουμε καλύτερη θέση και να διεκδικήσουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε.

Εξακολουθείτε να έχετε προβλήματα;
Είχαμε πολλά προβλήματα στην αρχή αφού αργήσαμε να κάνουμε προετοιμασία, δεν είχαμε κολυμβητήριο και έπρεπε να κάνουμε μεγάλη προσπάθεια στη συνέχεια. Όλη η αυτή η προσπάθεια που κάνουμε πάντως φέτος είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς αλλά έχουμε πολύ δρόμο ακόμα και ευελπιστούμε να κερδίσουμε κάτι από όλο αυτό. Είναι θετικό να πλασαριστούμε στην τετράδα αλλά έχουμε τη δυνατότητα και για πιο ψηλά. Η επόμενη εβδομάδα πάντως είναι η πιο κρίσιμη και μακάρι να μπορέσουμε να βγούμε τρίτοι για να έχουμε πιο εύκολο ημιτελικό στα πλει οφ.

Ένα σχόλιο και για την κατάσταση που βρίσκεται αυτή τη στιγμή η προηγούμενη ομάδα σου, ο Ολυμπιακός;
Ο Ολυμπιακός παραμένει το φαβορί και για το πρωτάθλημα και για το Κύπελλο αφού έχει το καλύτερο υλικό και δεν χωρά αμφισβήτηση σε αυτό. Έχει πολύ καλή ποιότητα αλλά φέτος είναι πιο ευάλωτος από κάθε άλλη χρονιά γιατί αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα. Ο Πανιώνιος είναι η ομάδα που βρίσκεται πιο κοντά και μπορεί να τον «χτυπήσει», αν και πιστεύω πως παρά τα προβλήματα και χωρίς προπονήσεις, ο Ολυμπιακός εξακολουθεί να είναι το φαβορί και για τους δύο τίτλους.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ