«Το περιμένουμε πως και πως»

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Η αρχηγός του Ολυμπιακού Σταυρούλα Αντωνάκου μιλά για το σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Βουλιαγμένη.Μπορεί να περιμένουν ακόμα τα έσοδα του φιλικού οι πολίστριες του Ολυμπιακού προκειμένου να πληρωθούν, ωστόσο συνεχίζουν κανονικά προετοιμασία, αφού το Σάββατο ακολουθεί το ντέρμπι της χρονιάς με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη.
«Το σαββατιάτικο παιχνίδι, είναι από τα καλύτερα της χρονιάς. Τα περιμένουμε κι εμείς πως και πως… Είναι ένα πολύ σημαντικό ματς ενόψει του Final 4 της Ευρώπης, αν και βαθμολογικά πιστεύω ότι δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία αφού όπως έχουν δείξει τα μεταξύ μας παιχνίδια τα δύο τελευταία χρόνια, το αβαντάζ της έδρας δεν παίζει ρόλο. Είναι περισσότερο ψυχολογίας και γοήτρου τα ματς με τη Βουλιαγμένη και αυτό που θέλουμε είναι να μπούμε δυνατά και να είμαστε σοβαρές, όπως κάνουμε άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα. Θέλουμε να παρουσιάσουμε καλό αγωνιστικό πρόσωπο», δήλωσε σχετικά η αρχηγός του Ολυμπιακού, Σταυρούλα Αντωνάκου.
Αλλαγή ώρας
Στις 2 μ.μ. θα γίνει τελικά, εκτός απροόπτου, το παιχνίδι του Ολυμπιακού με αντίπαλο τη Βουλιαγμένη για το πρωτάθλημα, αφού στο Εθνικό κολυμβητήριο του Πειραιά, θα ακολουθήσει στις 5 μ.μ. το άλλο μεγάλο ντέρμπι μεταξύ των «αιωνίων» στο πόλο ανδρών.
ΠΗΓΗ:onsports

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ