Καταπληκτική εμφάνιση της Ακαδημίας Κολύμβησης Καβάλας

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Καταπληκτική εμφάνιση της Ακαδημίας Κολύμβησης Καβάλας,στις 19 και 20 Μαρτίου διεξήχθη στην πόλη μας το χειμερινό πρωτάθλημα κολύμβησης προαγωνιστικών κατηγοριών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης. Η Ακαδημία Κολύμβησης Καβάλας συμμετείχε με πέντε αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να κατακτήσουν εννιά (ναι σωστά 9) μετάλλια και το πιο σημαντικό είναι ότι όλα τα παιδιά, μηδενός εξαιρουμένου διακρίθηκαν. Έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, συμμετέχοντας σε «γεμάτα» αγωνίσματα, δηλαδή σε αγωνίσματα με πολλές συμμετοχές αθλητών, γεγονός που προσδίδει ιδιαίτερη σημασία στις προσπάθειές τους. Ακόμα μεγαλύτερη βαρύτητα στις επιτυχίες τους δίνει το γεγονός ότι κάποιοι αποφάσισαν αυτά τα παιδιά να προπονούνται σε μισή διαδρομή (με «νοητό» τοίχο για στροφές), χωρίς την δυνατότητα εκμετάλλευσης όλου του μήκους μιας 50άρας πισίνας. 

Αναλυτικά, οι αθλητές της Ακαδημίας πέτυχαν τα ακόλουθα:

Μάρκος Κόντος (αγόρια 10 ετών): 1ος στα 50 μ. πρόσθιο με χρόνο 00:45.03, επίδοση που αποτελεί τον καλύτερο χρόνο για φέτος στην Ελλάδα για την κατηγορία του και 1ος στα 100 μ. πρόσθιο με επίδοση 01:39.37, επίδοση που αποτελεί τον 5ο καλύτερο χρόνο για φέτος στην Ελλάδα για την κατηγορία του (ο ίδιος κατέχει την 2η επίδοση στην Ελλάδα για την κατηγορία του για φέτος με 01:38.74).
Μάριος Ντέτσε (αγόρια 11 ετών): 1ος στα 100 μ. πρόσθιο, 1ος στα 200 μ. πρόσθιο και 2ος στα 50 μ. πρόσθιο, με επιδόσεις που βρίσκονται στην πρώτη δεκάδα για φέτος στην Ελλάδα και στην κατηγορία του.
Παύλος Αναστασιάδης (αγόρια 11 ετών): 1ος στα 50 μ. ύπτιο, 2ος στα 100 μ. ύπτιο και 3ος στα 200 μ. ύπτιο, με επιδόσεις που βρίσκονται στην πρώτη εικοσάδα για φέτος στην Ελλάδα και στην κατηγορία του.
Παύλος Οσιπίδης (αγόρια 11 ετών): 6ος στα 50 μ. ελεύθερο, 7ος στα 100 μ. ελεύθερο και 6ος στα 200 μ. ελεύθερο, με ατομικά ρεκόρ σε κάθε αγώνισμα.
Απόστολος Μπαλτάς (αγόρια 11 ετών): συμμετοχή στα 50 μ. πρόσθιο, στα 50 μ. ελεύθερο και στα 100 μ. ελεύθερο, με ατομικά ρεκόρ σε κάθε αγώνισμα.
Ομάδα 4Χ100 μεικτή ομαδική (αγόρια 11 ετών): 3η θέση, αποτελούμενη από τους Μάριο Ντέτσε, Παύλο Αναστασιάδη, Παύλο Οσιπίδη και Απόστολο Μπαλτά.
Ομάδα 4Χ100 ελεύθερο (αγόρια 11 ετών): 5η θέση, αποτελούμενη από τους Μάριο Ντέτσε, Παύλο Αναστασιάδη, Παύλο Οσιπίδη και Απόστολο Μπαλτά.
Συνολική συγκομιδή μεταλλίων: 5 χρυσά, 2 αργυρά και 2 χάλκινα.
Συγχαρητήρια λοιπόν, εν πρώτοις στους αθλητές μας, όλους ανεξαιρέτως και χωρίς σειρά αξιολόγησης.
Δευτερευόντως, στον προπονητή, παιδαγωγό, εκπαιδευτή και δάσκαλο Θέμη Νέζα που με τη συστηματική δουλειά του καταξιώνεται μέρα με την ημέρα ως ένας από τους καλύτερους (και γιατί όχι, για μας είναι ο καλύτερος).
Και τέλος συγχαρητήρια στους γονείς – συμπαραστάτες, που σε πείσμα όλων των δυσκολιών (οικονομικών, δυσκολιών λειτουργίας του κολυμβητηρίου, πολέμου για τις διαδρομές, ασθενειών κ.λπ.), πιστεύουν και στηρίζουν τον προπονητή, το σωματείο και την φιλική – οικογενειακή ατμόσφαιρα που έχει πλέον δημιουργηθεί.
Θεωρείται δεδομένο ότι η προσπάθεια θα συνεχιστεί, με τελικό προορισμό μια ανάλογη (και πιστεύουμε καλύτερη) εμφάνιση στα θερινά πρωταθλήματα.
Πολλά πολλά μπράβο για αυτήν την ομάδα. 
Καλούμε όλους, τους γονείς κυρίως, να δώσουν βάση στην κολυμβητική εκπαίδευση των παιδιών τους. Ζούμε σε μια παραθαλάσσια πόλη με το καλύτερο κολυμβητήριο της Β. Ελλάδος το οποίο σε πείσμα των καιρών έμεινε ανοιχτό και λειτουργεί κανονικά..


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ