Στη μάχη οι «έφηβοι» του ΝΟΜ

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Ξεκινά η Β' Φάση του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος πόλο, στην κατηγορία των εφήβων (γεννηθέντες μετά το 1995), με τη συμμετοχή του Ναυτικού Ομίλου Μυτιλήνης. Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (1, 2, 3 Απριλίου).

Στη Β’ Φάση συμμετέχουν οι 26 καλύτερες ομάδες, που προκρίθηκαν μέχρι τα ημιτελικά. Εκεί, έχουν σχηματιστεί τέσσερις όμιλοι των πέντε ομάδων και ένας όμιλος των έξι, εκ των οποίων στην τελική φάση προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο. Οι αγώνες θα διεξαχθούν με το σύστημα ένας εναντίον όλων, σε μονά ματς.   

Ο Ναυτικός Όμιλος Μυτιλήνης, μετά την άνετη πρόκριση που πέτυχε στους αγώνες της Α’ Φάσης, τοποθετήθηκε στο Β’ Όμιλο Αττικής και κληρώθηκε να αντιμετωπίσει κατά σειρά στο Κολυμβητήριο Γλυφάδας την Ολυμπιάδα Πετρούπολης, το Ν.Ο. Χαλκίδας, τον Α.Ν.Ο. Γλυφάδας και το Ν.Ο. Χανίων.  


Η πρόκριση στην τελική φάση, αν και δύσκολη δεν είναι ανέφικτη για το Ν.Ο.Μ., παρά την ελλιπή προετοιμασία της ομάδας πόλο όλο το Μάρτιο, λόγω των γνωστών πρόσφατων προβλημάτων που ταλαιπώρησαν τον υγρό στίβο της Λέσβου, με το κλείσιμο του κολυμβητηρίου για μεγάλο διάστημα (βλάβες, πετρέλαιο, απεργίες).


Με εξαίρεση το Ν.Ο. Χανίων, που θεωρείται μία από τις κορυφαίες ομάδες της χώρας σε επίπεδο εφήβων και εκ των διεκδικητών του τίτλου, οι υπόλοιπες ομάδες «λογίζονται» στα επίπεδα του Ν.Ο.Μ. και υπό προϋποθέσεις μπορούν να νικηθούν. Η ομάδα της Γλυφάδας αποτελεί το μεγάλο ερωτηματικό, δεδομένης της σοβαρής κρίσης που πέρασε ο ιστορικός σύλλογος τα τελευταία χρόνια, ενώ τώρα επανακάμπτει. Οι άλλες δύο ομάδες, Ν.Ο. Χαλκίδας και Ολυμπιάδα Πετρούπολης, εκτός απροόπτου θα είναι οι πιο αδύναμες, αρκεί να αποδειχτεί αυτό και στην πισίνα.      

Το πλήρες πρόγραμμα των αγώνων του Ν.Ο.Μ.:

Παρασκευή (1/4), ώρα 20:00: Ν.Ο.Μ. – ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ
Σάββατο (2/4), ώρα 12:30:  Ν.Ο.Μ. –  Ν.Ο. ΧΑΛΚΙΔΑΣ
Σάββατο (2/4)  ώρα 19:30:  Ν.Ο.Μ.  –  Α.Ν.Ο. ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Κυριακή (3/4), ώρα 10:00:  Ν.Ο.Μ. –  Ν.Ο. ΧΑΝΙΩΝ

Με την ομάδα εφήβων του Ν.Ο.Μ., που προπονεί ο Γιώργος Δάλλας, με έφορο πόλο το Γιώργο Χρηστίδη, θα αγωνιστούν οι αθλητές: Γιώργος Παχός (τερμ.), Αλέξανδρος Αλαμανέλλης, Γιάννης Κουτσκουδής, Κωνσταντίνος Κυριάκης, Ανατόλ Λαγκαδάς, Γιάννης Λενέτης, Νίκος Λενέτης, Νίκος Μαϊστρέλλης, Άγγελος Μανιατέλλης, Άγγελος Μανίκας, Στρατής Ματαρέλλης, Στράτος Πάντας, Διονύσης Παντελής, Κωνσταντίνος Παπαδημητρίου, Μάρκος Πίτσιος.
Το Δ.Σ. του Ν.Ο.Μ., προσκαλεί τους Μυτιληνιούς φίλους του Συλλόγου που κατοικούν στην Αθήνα, να παρακολουθήσουν τους αγώνες και να συμπαρασταθούν στην ομάδα. Το νέο Κολυμβητήριο του Α.Ν.Ο.Γ., βρίσκεται στο κέντρο της Γλυφάδας (ακριβώς πάνω στην παραλία και δίπλα στη μαρίνα), ενώ η πρόσβαση ιδιαίτερα για τους Μυτιληνιούς των νοτίων προαστίων είναι πολύ εύκολη (σταθμός τραμ: “Μάνος Κατράκης”).

Η συγκεκριμένη αποστολή του Ν.Ο.Μ., γίνεται με την ηθική και υλική συμπαράσταση του μεγάλου χορηγού της ομάδας “NEL LINES”, χωρίς την πολύ σημαντική αρωγή της οποίας, η αποστολή αυτή θα ήταν εξαιρετικά δύσκολη έως αδύνατη.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ