«Να δείξουμε ομοιογένεια»

Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

Την πρόκρισή της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2012 θα διεκδικήσει η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών που την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Γεωργία στην Τιφλίδα, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του Ε’ Ομίλου της προκριματικής φάσης.
Ο διεθνής τερματοφύλακας, Φίλιππος Καραμπέτσος μίλησε στο site της ομοσπονδίας για το ακόλουθο παιχνίδι, αναφέροντας: «Την Γεωργία ως ποιότητα ομάδας δεν την ξέρουμε. Γνωρίζουμε όμως ότι διαθέτει μερικούς Κροάτες και Σέρβους παίκτες, τους οποίους η Ομοσπονδία της χώρας έκανε Γεωργιανούς. Για μας αυτό το παιχνίδι είναι λίγο στο άγνωστο, κόντρα σε μια νέα ομάδα, η οποία λογικό είναι να θέλει να δείξει κάτι και να προβληθεί. Θα πάμε να παίξουμε αυτό που ξέρουμε, αυτό που μας έχει δείξει ο προπονητής και να κερδίσουμε».
Και συμπλήρωσε: «Αυτό που θέλουμε να δείξουμε στο παιχνίδι με την Γεωργία είναι ομοιογένεια και να περιορίσουμε τα λάθη, λάθη που μας στοιχίζουν σε γκολ. Τις τελευταίες 10 μέρες δουλέψαμε όλοι μαζί στην Εθνική και αυτό μας έκανε καλό. Βρεθήκαμε για μεγάλο διάστημα μαζί και αυτό ήταν θετικό, καθώς είχαμε καλό κλίμα, δείξαμε όρεξη και διάθεση. Μέσα από το καμπ η ομάδα βελτιώθηκε».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ