Από τη Γρανάδα στο Σάντος

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2011

Την Κυριακή επιστρέφουν από τη Γρανάδα, όπου βρίσκονται για προετοιμασία και λίγες ημέρες μετά θα ετοιμάσουν και πάλι τις βαλίτσες τους για το υπερατλαντικό ταξίδι με προορισμό το Σάντος της Βραζιλίας. Ο Σπύρος Γιαννιώτης, η Μαριάνα Λυμπερτά και η Κέλι Αραούζου στις 17 Απριλίου θα πάρουν μέρος στο πρώτο φετινό γκραν πρι μαραθώνιας κολύμβησης της παγκόσμιας Ομοσπονδίας, που θα γίνει στην πόλη της επαρχίας του Σάο Πάουλο.Μαζί με τον Δημήτρη Χασιώτη και την Αννα Στυλιανού και κάτω από τις οδηγίες του Νίκου Γέμελου, προετοιμάζονται εδώ και μερικές εβδομάδες στην Ισπανία.

Η τριάδα των Γιαννιώτη, Λυμπερτά και Αραούζου είχε εντυπωσιάσει το προηγούμενο καλοκαίρι στη λίμνη Μπάλαντον της Ουγγαρίας στα αγωνίσματα κολύμβησης ανοικτής θάλασσας του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Οι Γιαννιώτης, Αραούζου, μαζί με τον Αντώνη Φωκαϊδη είχαν κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στη σκυταλοδρομία των 5 χλμ. ενώ σε ατομικό επίπεδο ο Σπύρος Γιαννιώτης ήταν 3ος στα 5 χλμ και στο αντίστοιχο αγώνισμα των γυναικών η Κέλι Αραούζου και η Μαριάνα Λυμπερτά είχαν κατακτήσει το ασημένιο και το χάλκινο μετάλλιο, αντίστοιχα. 

ΠΗΓΗ:sentragoal 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ