Νέο Τμήμα στο WATER POLO του Κ.Ο.Ξ.

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

To καινούργιο τμήμα του Κολυμβητικού Ομίλου Ξάνθης που εξέπληξε ευχάριστα γονείς και αθλητές είναι η δημιουργία του μίνι water polo.  Μία σκέψη που πλανιόταν στις συζητήσεις των μελών του συλλόγου από την προηγούμενη σεζόν και φέτος έγινε πραγματικότητα εφόσον αυξήθηκαν οι ώρες χρήσης της πισίνας από τον σύλλογό μας και δόθηκε η δυνατότητα για τη δημιουργία περισσότερων τμημάτων και μεταξύ αυτών η δημιουργία του μίνι water polo.
Οι πρώτοι υποστηρικτές της ιδέας είναι επτά μικροί αθλητές ηλικίας από 5 έως 8 ετών, οι οποίοι δίνουν καθημερινά το παρόν στις προπονήσεις, για να μυηθούν στα μυστικά του αθλήματος και να εξασκηθούν, ώστε μεγαλώνοντας να επανδρώσουν τις αγωνιστικές κατηγορίες.
Με χαρούμενες φατσούλες,  πολύ διάθεση και αγάπη για το νερό, η μίνι πολίστες προσέρχονται στο χώρο της πισίνας και με τον, ανάλογα των διαστάσεων τους,  εξοπλισμό πέφτουν στο νερό. Με παιγνιώδη τρόπο γνωρίζουν το water polo, αποδεικνύοντας ότι για όλες τις ηλικίες υπάρχει διέξοδος στον αθλητισμό, αρκεί να υπάρχει η θέληση.
Η ομάδα αποτελείται από τους αθλητές : Μιχαλακίδη Θάνο (2002), Δουκέλη Γιώργο (2005), Δουκέλη Κων/νο (2006), Γρίβα Ανέστη (2002), Κυριαζίδη Θανάση (2003), Πελεκούτ Μουράτ (2002) και Σκαρλάτο Βασίλη (2003).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΕΤΙΚΕΤΕΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ Κ.Ο.Ε.

Δημοφιλείς αναρτήσεις

ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ 2021-2024

ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΑΛΕΞΗΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΚΑΛΦΑ ΝΙΚΗ
ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΑΓΚΕΛΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
ΤΑΜΙΑΣ
ΡΕΒΥΘΗ ΕΥΤΥΧΙΑ
ΕΦ.ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ
ΕΦ.ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
ΚΑΛΦΑΣ ΠΡΟΚΟΠΙΟΣ
ΕΦ.ΥΛΙΚΟΥ
ΔΗΜΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΙΔ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΚΟΥΒΑΡΑ ΣΟΦΙΑ
ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
ΦΛΩΡΕΝΤΗ-ΜΙΧΑΛΑΚΗ ΑΝΔΡΙΑΝΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ
ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ Κ.
ΣΤΟΥΠΗΣ Γ.
ΜΑΤΖΑΒΑΚΗ Α.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

email: n.o.aliveriou61@gmail.com

Τηλ.& fax: 2223023650

Γραφεία: Κάραβος Αλιβερίου Τ.Κ. 34500

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΑΛΙΒΕΡΙΟΥ

ROAD TO TOKYO - ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ